fbpx

Hotel Capitol, Iasi (fotbal)

Am optat pentru serviciile lor atunci cand am fost invitat de un prieten la un fotbal la ceas de seara si pot spune ca m-am distrat de minune. Gardul este foarte inalt si ai putine sanse sa dai mingea peste, terenul este impecabil si inchirierea acestuia nu costa decat 2.8 mil pentru 2 ore.

Adresa Hotel Capitol: Iasi-la 2000 m de capat CUG;
Telefon: 0232.412.213;
Mobil: 0755.083.635;
Website: www.capitol-hotel.ro;

Daca simtiti nevoia sa faceti un pic de miscare in Iasi, nu va ramane decat sa va urcati in masina si sa trageti o fuga la Hotel Capitol. Complexul hotelier se afla la 2 km de la iesirea din Iasi prin CUG, si este dotat cu terenuri de fotbal/tenis in functie de preferinte, piscina cu incalzire, spa, sauna, 2 restaurante, sali de conferinta si o parcare mare ca sa ajunga la toti.

Am optat pentru serviciile lor atunci cand am fost invitat de un prieten la un fotbal la ceas de seara si pot spune ca m-am distrat de minune. Gardul este foarte inalt si ai putine sanse sa dai mingea peste, terenul de fotbal este impecabil si inchirierea acestuia nu costa decat 2.8 mil pentru 2 ore. Daca faceti 3 echipe de cate 6 oameni iese cam 15 ron /om, ceea ce nu-i mult deloc. In momentele de asteptare poti opta pentru o bere rece la terasa de langa terenuri.

Tarife pentru cazare (de pe site), daca sunteti interesati:
Single: 220 RON
Double: 250 RON
Matrimonial: 270 RON
Apartament mic: 380 RON
Apartament lux: 450 RON
Garsoniera: 290 RON

Deci, conditii de nota 10, preturi dintre cele mai bune. Cu siguranta o locatie pe care o voi mai vizita, cel putin pentru terenul de fotbal.

Fotografii:

Recomandă

5 Comentarii

  1. Este un hotel frumos, amplasat intr o locatie linistita. Personalul este dragut, iar mancarea a fost foarte buna. In ceea ce priveste camerele, sunt foarte spatioase, curate, iar curatenie s-a facut zilnic cat am fost cazata. Poti, de asemenea, sa te relaxezi seara la piscina hotelului

  2. Este un hotel deosebit. Mi-au placut camerele, hotelul care are o eleganta prin tot. Cat esti cazat poti beneficia de serviciile piscinei, terenului de tenis sau de fotbal. Voi reveni cu siguranta atunci cand voi fi in Iasi din nou

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *