IaÅŸul Cooltural

Link

Scopul blogului ar fi promovarea online a valorilor culturale ale Iasului. Ideea mi se pare super, dar implementarea e slaba. Un blog pe domeniu propriu, cu o tema personalizata si intuitiva, ar fi fost de preferat unui blog gratuit pe blogspot cu o tema obositoare pentru ochi.

Un domeniu .ro e 150 RON. O tema WordPress customizata costa 50-100 euro. Era prea mult oare pentru un proiect care vrea sa ne reprezinte online? Hai ca se poate mai mult. Daca e sa faci un lucru bun, fa-l bun pana la capt nu?

Discutii si comentarii la Adinna

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
8 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Andrei Sava

Putem face o campanie pe bloguri. Strangem fonduri: cumpara domeniu, tema, cineva personalizeaza si ei se ocupa de continut.

Ce zici? 🙂

Marius Sescu

http://www.bzi.ro/Orasul-Iasi-Cooltural_A28444.html

E demarat de catre o companie. Imi e greu sa cred ca nu erau fonduri..

Andrei Sava

Inseamna ca se spala bani frumosi! 🙂 Sau oamenii chiar s-au trezit de acum un secol. Si nu si-au daat seama ca Internetul a evoluat.

[…] citit la Adina si Marius un topic care mi-a atras atentia imediat: Iasul Cooltural. Iniativa plina de intentii bune dar cu o […]

Dragos Balinisteanu

Aveti dreptate toti! Stiu ca sunt multe minusuri la proiect si unele detalii lasa de dorit. Sunt deschis oricand in a va arata cum se desfasoara proiectul. Firma noastra, De-a valma S.R.L. e infiintata de doua luni cu un capital social de 200 RON, deci nu va imaginati ca am avut prea multi banuti de investit. Noi am adus idee, acceptam orice ajutor. Mi se pare cam aiurea ca pana in acest moment avem cateva critici dar nu am primit nici un mail cu sugestii sau idei.

Dragos Balinisteanu,
organizator Iasul Cooltural
dragos@deavalma.ro

Marius Sescu

Daca lumea spune ca e nevoie de un domeniu propriu si de o tema de blog profi, astea nu sunt sugestii?

trackback

dumneavoastra timpul liber pentru a va oferi consultata (pentru ca in ceea ce va priveste aveti nevoie de muuuulti consultanti) mi se pare deja fumata (expirata, futila) treaba cu cooltura – hai sa vedem ceva mai creativ, ca sigur se poate cand citeamarticolullui Marius ma gandeam ca De-a Valma e un nume pus de el, la misto, dar nu. Am vazut site-ul si m-am lamurit ca e un nume ales bine. Ma intreb cine ar apela la servicii De-a valma? Adina isi pune niste intrebari bine fondate si, raspunsul meu de

[…] Blogul lui Marius Sescu […]