fbpx

Iasul in fotografii

Azi am iesit la plimbare prin Iasi. Pe langa faptul ca a fost vremea misto, numai buna de plimbare, am avut ocazia sa constat inca o data contrastele imense din capitala Moldovei.

Adi, sa stii ca poti reveni din Austria si tu Andi, din Olanda, tocmai ne-a crescut nivelul de trai. Uite, cand va intoarceti, eu cu Gabi va asteptam cu jegul asta de Lamborghini, ne gasiti pe bulevard. Da, avem si fotografii gata pregatite pentru HI5.

Tipul asta care canta la vioara mai ales prin Copou, pentru cativa lei, a fost in tinerete profesor de muzica si canta extraordinar. E trist sa vezi cum sunt recunoscute si apreciate talentele in Romania.

Pe Stefan cel Mare, in fata la Teatru, gasiti in continuare tablouri expuse de diversi pictori.

Parcarea din fata Palatului e folosita in continuare pentru diverse expozitii si evenimente, azi erau niste camioane Mitsubishi pe care nu le baga in seama nimeni.

Bulevardul Stefan cel Mare e tot inchis in weekend-uri, iar copii pot alerga linistiti, fara a se teme ca ii calca o masina condusa cu 180 la ora.

Am putut iar sa ne amuzam de mascotele de la Era, care transpirau prin Piata Unirii si speriau copii.

O parte a programului Iasi 600 care imi place ( poate chiar singura ). Tineri care se plimba pe Lapusneanu, imbracati in costume de epoca.

Sper ca v-au placut.

Recomandă

4 Comentarii

  1. Suna promitator, dar cred ca am sa mai astept o perioada pana sa ma reintorc. Poate am sa vin atunci cand voi avea o masina ca in prima poza. Desigur dupa ce imi poze pe Hi5 cu ea!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *