fbpx

Irina pentru primaria Iasi

Stati linistiti, nu m-am bagat in nici o campanie electorala! (nu inca :mrgreen: )
Doar ca mergeam azi pe strada si am vazut ca a inceput deja asaltul reclamelor electorale!
Irina Schrotter este printre primii, folosind pentru promovare ceea vedeti mai jos!

Din cate am vazut, campania ei, in lupta pentru primaria Iasului, se bazeaza mai ales pe acuzatii aduse pe blogul ei primarului actual.
E adevarat ca sunt multe de facut, ca Nichita nu isi face treaba cum trebuie, ca Iasul are foarte multe probleme, dar ea nu spune nimic despre cum o sa le rezolve. Doar le enumera.
Asta pot sa o fac si eu, sunt bun la observat mizeriile zilnice.

Totusi, Irina, care e mesajul tau?
Fii inspirat in 2008? Sincer, asta nu imi inspira nimic, poate chiar sugereaza faptul ca trebuie sa fim inspirati si sa nu te votam pe tine. Cine stie ce a avut in gand cel care a conceput grafica dsi ideea afisului!?!
Cat despre imaginea ta, felicitari, arati foarte bine. Poate chiar prea bine, pentru o persoana care zice ca e preocupata de problemele oamenilor obisnuiti.
Data urmatoare, sa ii spui designerului sa nu exceleze cu Photoshopul! Ieseni vor sa aleaga un primar, nu o candidata la unconcurs de Miss.
In rest, sa auzim de bine!

Voi ce spuneti despre acest afis, al Irinei?

Recomandă

14 Comentarii

 1. Fii inspirat …Imbraca-te de la Schrotter! m-am uitat pe blogul ei..chiar nu ma asteptam…speram sa vina cu stil, eleganta intr-o campanie prin care sa se valorifice dar…..nu asa…sunt dezamagita…

  ana’a scris ultima data..’Sper sa ajung…

 2. te intrebai ce a avut in cap art directorul campaniei? nimic. mi se pare de prost gust jocul cu initialele (IS-Irina Schroter/Iasi) pentru ca Iasi-ul are cu ce sa se mandreasca, iar printre acele lucruri nu e Irinuca.

  campania? nu e facuta de ea. ea vrea sa puna mana pe un loc de consiler local, pozitie din care sa aiba un cuvant de spus in favoarea dealurilor ei.

  era o lege cum ca oamenii politici trebuie sa renunte la business. ea nu e om politic pentru ca este candidat independent, sau cum?

  in fine, asta e alta discutie (degeaba).

  Fii inspirat! Fugi cat mai ai timp!

  adi’a scris ultima data..’Sarbatorile la romani…

 3. […] Stati linistiti, nu m-am bagat in nici o campanie electorala! (nu inca ) Doar ca mergeam azi pe strada si am vazut ca a inceput deja asaltul reclamelor electorale! Irina Schrotter este printre primii, folosind pentru promovare ceea vedeti mai jos! Citeste articolul intreg: Marius Sescu […]

 4. Ce a a aparut pe piata pana acu din mai multe sondaje e Nichita la 34-38%, Oprea la 20-24% si Irina Schrotter la 18-22%.

 5. 1. ce art director? si sora mea putea sa faca un afis identic in PAINT!!!
  2. dna Schrotter nu are platforma politica, nu are substanta politica … stafful ei de campanie ( pt ca el face tot) a ales o abordare mai mult decat neinspirata – imaginea ei de politician nu trebuie sa aiba la baza o imagine sexy, de creatoare de moda de succes.

  Andreea !’a scris ultima data..’Publicitatea pe bloguri?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *