fbpx

La Fierarie, Suceava

Localul La Fierarie se afla in Suceava pe strada Marasesti. Cel mai usor drum spre local este daca mergeti din centru (sau McDonald`s) spre Metro pe drumul principal, pana cand, pe dreapta se vede un parculet frumos amenajat (am adaugat o poza a locului la sfarsitul pozelor). Dupa el faceti dreapta si mergeti in sus, pe Marasesti. La un moment dat in partea dreapta va fi banca ProCredit, apoi, dupa inca 50 de metri, in stanga e pub-ul.

Specificul localului e, conform numelui, de fierarie. Conceptul isi are originea in spiritul creator si generator de viata, de arta si obiecte utile. Scopul lor este sa promoveze cultura locala si nationala, cu o puternica nota de autenticitate si traditionalism care sa genereze oricarui client o minunata stare de bine. Curand va fi si restaurant, terasa, si spatiu pentru nefumatori.

Localul nu are aer conditionat, insa exista un sistem de ventilare foarte bun. Preturile sunt acceptabile dupa cum puteti vedea in cele doua imagini ce contin o parte din meniu. Servirea este ireprosabila, iar tot timpul sunt macar doi oameni cu “ochii in patru” in sala. Imediat cum ii face careva semn se duce unul din ei, preia comanda si in 2 minute se intoarce cu ea. Atmosfera este calda si primitoare. La fiecare masa se ofera alune din partea casei, iar cojile se dau pe jos pentru ca vor sa lase pe fiecare client sa se simta liber, ca acasa.

Am fost acolo de mai multe ori la concerte folk si jazz live. Asta mi-a placut cel mai mult, faptul ca sunt invitati cel putin o data pe luna solisti exceptionali precum: Emeric Imre, Minulescu, Terry Lee Burns, Excentric Blues Band etc.

Pe site-ul http://lafierarie.ro puteti gasi si suveniruri facute la comanda, imagini si filmulete de la evenimente ca sa va convingeti singuri de atmosfera superba.

Facilitati:
– wi-fi

Fotografii “La Fierarie”

Recomandă

7 Comentarii

  1. Si la mine in oras este un pub unde ai alune la discretie si dai cojile pe jos ca sa fie calcate in picioare de toata lumea. Cica uleiul din cojile de alune ajuta lemnu de pe jos.
    Pare o atmosfera frumoasa in “La Fierarie”.

  2. O sa fac update cand se termina lucrarile si o sa aiba si restaurant. Sau, daca preferati, un alt articol 🙂
    Abia astept. Daca si restul o sa pastreze standardele de acum sigur ramane localul meu preferat.

  3. Mi s-a atras atentia ca ma duc acolo doar la evenimente :)) (seful e de gasca), cand e mai bine pentru toti sa se plateasca nota odata ce s-au servit bauturile, sa se poata pleca oricand. In celelalte zile se da bonul fiscal la masa la sfarsit. Sigur nu uit sa fac poze cu mancarea si bautura, servire, tot. 🙂

  4. […] Daca esti prima data pe blog, iti recomand sa te abonezi prin RSS Feed sau email pentru a fi la curent cu ce scriu. Mersi pentru vizita!Se pare ca incep sa se inmulteasca intalnirile de bloggeri si in alte orase din zona Moldovei. Gina a pus la cale un blogmeet in Suceava, care va avea loc pe 9 mai, la ora 15. Locatia este La Fierarie. […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *