Marketer bun sau extraordinar?

Aveti mai jos prezentarea mea de la Zilele marketerului. Sunt doar cateva idei legate de diferentele intre un marketer bun si unul extraordinar. Prezentarea reprezinta ideile principale pe care le-am dezvoltat pe moment impreuna cu studentii prin exemple practice.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

9
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] This post was mentioned on Twitter by mariussescu, Emil Agache. Emil Agache said: RT @mariussescu: Marketer bun sau extraordinar? Prezentarea mea de la #zilelemarketerului http://bit.ly/6DT3s3 […]

Daniela
Vizitator
Daniela

Salut Marius, mi-a placut foarte mult prezentarea ta de astazi, crezi ca am putea sa ne intalnim la o cafea undeva sau daca nu la mine ca sa te mai intreb cateva chestii? 🙂

tudor mateescu
Vizitator

faptul ca nu ai scris o nota explicativa despre cei 4P ma face sa ma indoiesc despre prezentare si autoritatea celui care o prezinta

un om / marketer extraordinar este capabil sa comunice pe limba oricui, chiar si a unui marketer incepator care nu a auzit de cei 4P sau a unei persoane care nu are legatura cu domeniul.

just my feedback

Marius Sescu
Vizitator

@tudor mateescu – un marketer, chiar si incepator, ar trebui sa cunoasca cei 4P, in cazul in care chiar a invatat cateva chestii despre marketing.
@Daniela – vorbim pe mail. Apropo, vorbeste cu eBogdan ca sa imi lase adresa ta adevarata si eventual incearca sa nu mai comentezi de pe IP-ul lui, cine stie, poate ajung sa cred ca el lasa comentarii pe bloguri in numele tau :D.

krumel
Member

As fi mai interesat de ce ati discutat decat dupa ce ati discutat. Clar prezentarile sint motive de a deschide o discutie si nu discutia in sine.
Right?

Marius Sescu
Vizitator

@krumel – corect. Am incercat sa le prezint situatia marketingului in Iasi, cel putin atat cat o stiu eu. E bine ca studentii sa aiba asteptari realiste dupa ce termina. In plus am incercat sa ii incurajez sa acumuleze cat mai multa experienta de pe acum: internshipuri, colaborari, orice i-ar ajuta la un interviu.

IrinaS
Vizitator
IrinaS

cateva poze de la eveniment se gasesc?

Bogdan Epureanu
Vizitator

Prezentare e interesanta… dar pentru un incepator mi se pare prea complicata (de exemplu chestia cu cei patru P), iar pentru cineva care e in domeniu prea simpla… asa ca nu prea am inteles care e targetul prezentarii.

IrinaS
Vizitator
IrinaS

Mie mi-a placut in mod deosebit prezentarea ta si cea a Andrei Mocanu. Tipul din prima zi si tipa din ultima nu prea m-au impresionat.