miniclip.ro – jocuri online

Conform Google Keyword Tool, in fiecare luna se efectueaza cel putin 368.000 de cautari pe Google dupa aceasta fraza – miniclip.ro. Cautarile sunt efectuate din Romania. Normal, cei care cauta adresa vor sa intre pe site deoarece sunt interesati de jocurile online (deci asta fac romanii pe internet pe langa retele sociale si clipuri pe Youtube da?).

jocuri online miniclip.ro

Totusi, inca nu reusesc sa inteleg strategia asta de cautare a romanilor. Stiu adresa site-ului de pe rost (probabil intru pe miniclip.ro zilnic), dar in loc sa o scriu in browser pentru a ajunge pe pagina dorita intru pe Google si o scriu in bara de cautare si abia dupa aia fac clic pe rezultatul cautarii dupa miniclip.ro.

De ce as munci de doua ori?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

9
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Dan
Vizitator

simplu: au google ca home page, astfel tasteaza miniclip si apoi dau click

Pavel
Vizitator

Vai! Am și uitat de existența miniclipului. Ce mă mai jucam la liceu în orele de informatică :)))

Mihai
Vizitator

@Dan: daca citesti cu atentie postul scrie ca ei cauta miniclip.ro nu doar miniclip, ca asa era de inteles.
Probabil ca au totusi google homepage si nu stiu ca merge sa intrii pe un site fara sa mai scrii si www. in fata, astfel ar fi putin mai rapid. zic si eu…

Emil Agache
Vizitator

nu intra in Google, ci o tasteaza din search bar. E mult mai utila varianta asta, pt ca iti afiseaza site-ul pe pagina google-ului chiar in situatia in care o tastezi incorect. Asa ca ai de ales, ori scrii CORECT “miniclip.ro” in address bar, ori poti scrie gresit “minicli.rp” sau “minclip.ro”, “iniclip.ro”, ca tot situl corect iti va fi afisat primul. Userul obisnuit si needucat stie instinctual ca e mai safe sa tasteze in search bar pt a obtine rezultate cat mai bune, probabil e incurcat rau de “www” sau de “http”, nu-i este clar daca dupa http se pun… Citește tot »

Claudiu Dascalescu
Vizitator

Ai vazut video realizat de Google despre ce inteleg oamenii prin browser? Aia sunt utilizatorii si vizitatorii siteurilor. Nu oameni instruiti.

Oamenii cauta siteul in bara de search pentru ca e cea care iese in evidenta cand deschizi google.ro. Sa nu mai zic ca un personaj important de profesie liberala cauta pe google adresa sa de mail: nume@domeniu.ro incercand sa intre pe mail.

Uita-te la intrebarile de pe TPU si intelegi comportamentul utilizatorilor romani de Net

Noni
Vizitator

Asta este si explicatia de ce 70% din traficul din Romania vine din Google. Persoanele 30+ si nu numai fac asta, ca e mai safe, dar intradevar daca cauti miniclip.ro esti prost bine.

Asta bineinteles denatureaza bucuria SEO-istilor care cred ca 70% din trafic vine din cuvinte cheie 🙂

jocuri
Vizitator

ca sa nu mai scrie si http si www probabil sau poate nu sunt siguri ca se scrie asa