Neogen ofera reclama targetata demografic

Mai pe scurt, Neogen se baga pe marketing direct. Acum un an auzeam prima data despre posibilitatea de a targeta userii Neogen la nivel de localitate, sex, varsta sau chiar in functie de interesele lor de la Noro.

Abia acum Calin Fusu anunta oficial lansarea serviciilor de marketing direct:

Acestea sint introduse pe Neobizz, si pot lua forma reclamei text (google-style, diferind modalitatea de targetare), anunturilor (cele platite sint exportate ca reclame text pe Neogen), si in curand a mesajelor publicitare ce vor aparea in Inbox-ul utilizatorului logat (varianta soft a emailingului).


De retinut ca sunt disponibile si serviciile de email marketing folosind inboxul Neogen, adica si mai mult spam, asta in cazul in care chiar folosea cineva mailul Neogen si isi verifica mesajele primite.

Serviciul probabil va mai suferi ajustari, momentan reclamele nu mi se par foarte targetate pe criterii demografice ( probabil nu sunt nici advertiseri interesati), dar ar fi interesant sa poti realiza o campanie cu un buget de 30 de euro si sa atragi 300 de potentiali clienti, cum afirma Fusu.

O alternativa interesanta pentru Adwords, daca vrei sa realizezi o campanie pe zona Moldovei, pentru fetele de 17 ani care il adora pe Luis Fernando, poarta colanti roz, carora tu vrei sa le vinzi ruj cu sclipici fosforescent ( e doar un exemplu ). Informatiile demografice pot fi mult mai eficiente decat o simpla targetare contextuala.

Ca idee, oare ce fel de reclame ar fi tentante pentru domnisoara din imagine?

sexy_neogen_gal

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile