fbpx

Un video de prezentare a noilor facilități a scăpat accidental pe net, sau cel puțin așa vrea compania să credem. Google a lucrat mai ales pe aspectul vizual, vor exista mai multe opțiuni de afișare pentru emailuri, plus câteva teme noi. Îmi place ce se vede în preview, abia aștept să fie disponibile noile facilități, săptămâna viitoare cel mai probabil. Deja foloseam o temă minimalistă pentru Gmail, cu noul design cred că va fi și mai bine.

Google’s response to the video: “Oops, you weren’t supposed to see that,” a Google spokeswoman said Thursday. “Stay tuned, we’ll be sharing more info on Gmail’s new look soon.”

Voi încă mai utilizați Yahoo pentru emailuri sau ați trecut la Gmail?

7 Comentarii

  1. GMail este mult mai bun decat Yahoo!Mail, dupa parerea mea.
    Din pacate, singura metoda prin care sa am toate mailurile intr-un singur loc, fie ca sunt de la Yahoo, de la Gmail sau de la site, e sa le directionez pe toate la casuta de Yahoo. Asa pot sa le accesez si din browser daca sunt in deplasare, si din Thunderbird.

    • Cornel, am pus mai sus un link pt redirectare gratuită din Yahoo către Gmail, nu știu sigur dacă mai funcționează. Verifică dacă te interesează.

Lasă un comentariu