fbpx

PhotobucketAflu ca Neogen va avea un nou design, similar cu al fratiorilor sai. Din moment ce felia de social media profi e acoperita de Colegi.ro, e clar ca site-ul se va axa pe ce a ramas, adica pustii intre 10-16 ani, dornici de combinatii, poze deocheate si nu numai. Designul gen curcubeu imi confirma deja banuielile de retea pentru copii.

Iar pentru a dovedi ca Neogen.ro se vrea a fi un Hi5 romanesc, mentionez cateva imbunatatiri din versiunea urmatoare:

emoticoane peste tot: in mesaje, in comentariile la profile, in comentariile la poze, in descrierea profilelor; ( se stie ca copiii iubesc emoticoanele, folosesc in medie cam trei la un cuvant )
-pagina mea de noutati (cine ce comentarii a scris la cine, cine a devenit prieten cu cine, poze noi uploadate, etc); ( pentru a verifica mai rapid daca Shakira89 te-a adaugat in lista ei )
-statistici personale – profile care le-am vizitat si care m-au vizitat; ( iti creste egoul cand vezi ca te cauta fetele )
-va fi o optiune sa poti da crop la o poza de profil, sa arate mai bine ca thumbsnail; ( copii nu stiu sa foloseasca Photoshop, e normal sa aiba optiunea asta, pentru a decupa din pozele de familie doar fata lor )
-poti sa iti faci un numar nelimitat de albume foto, si poti roti pozele dupa ce le-ai incarcat; ( cu cat mai multe poze deocheate cu atat mai bine )

Imi dau seama ca asta e mersul, vorba aia, banii online nu se scot din evanghelii si acatiste, dar parca as vrea sa vad si eu un site care vine cu ceva nou, nu doar upgrade-urile vazute pe afara.

Noro, uite o sugestie: de ce nu puneti voi un live chat, in care toti prietenii adaugati pot discuta intre ei cand sunt conectati pe Neogen? Ar fi mult mai util decat Share with friends, care la noi niciodata nu a prins. Iti dai seama cate vizualizari pe pagina ati obtine, deci mai multe reclame afisate, mai multi advertiseri, everybody is happy…

RECOMANDĂ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
6 comentarii. Tu ce părere ai?
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Radu
29 septembrie 2008 22:16

Cocalarii si pitipoancele au inca un loc sa se desfasoare, pe HaiFaiv era deja aglomeratie

noro
30 septembrie 2008 10:20

hahahaha, o sa aveti o surpriza majora, apropo de cocalari si pitipoance pe neogen 😀

Marius Sescu
30 septembrie 2008 10:31

Faceti concurs? :d

ducu
1 octombrie 2008 11:26

mi se intoarce stomacul pe dos cand ma uit la site (curcubeu, stelute, soare, roz, grungy)

hi5
hi5
28 noiembrie 2008 02:37

Mai au mult de lucrat la functionalitati.Pur si simplu este vechiul neogen cu un design mai placut.Probabil un al 3 lea hi5:)))

Calivita
Calivita
6 octombrie 2010 01:11

:)) in utimul timp am observat ca toti si toate(piti si cocalari) se cam muta pe facebook! Cineva mi-a zis zilele trecut..”hai ma ca facebook ul este totusi mai stilat si mai serios” :))

6
0
Lasă un comentariux
()
x