fbpx

Nu mai avem răbdare

Unul din canalele preferate de pe Youtube e My Self Reliance. Shawn James a renunțat la mașini, gadgeturi, haine și excursii, pe la 40 de ani și-a construit singur o cabană în sălbăticie, prin munții Canadei, unde se filmează în timp ce construiește diverse chestii pe acolo. Din când în când mai vine și soția la el, pentru un checkin, dar de obicei stă singur.

Ideea e că tipul are o mulțime de timp liber, face cam ce vrea el și e foarte răbdător, relaxat, pe chill, eu nu aș rezista să meșteresc la un buștean timp de câteva zile, că am de bifat taskuri în agendă. Voi când ați făcut ultima dată ceva care să vă relaxeze, timp de câteva ore, fără a vă opri?

Pe de o parte tipului i-au ieșit bine calculele cu izolarea și traiul off-the-grid, mai ales acum, când toți vrem să stăm la case și să fugim de Covid. De partea cealaltă, majoritatea cred că am ajuns dependenți de tehnologie și e cam greu să renunțăm la tot pentru a ne construi o casă în natură. Totuși, nu ne-ar strica niște hobby-uri simple, care să ne deconecteze de la stresul din jurul nostru.

Recomandă

3 Comentarii

  1. Il urmaresc si eu de ceva vreme pe tip. Nu i-a fost usor nici lui sa lase toate balta. Mai are un canal mai neoficial unde posteaza chestii mai needitate.

    Ce sa zic… este relaxant sa te uiti la el o ora cum se plimba prin padure si taie un copac apoi il aduce la cabana si il face scandura sa-si contruiasca o sauna in mijlocul padurii 😀

    Cati ar putea sa faca asta? NU multi. De ceva vreme a aparut canale asemanatoare si din Romania, Cezar Outdoors fiind unul dintre ele.

    Tu ce zici Mariuse? Te-ai incumeta sa-ti lasi fetele si sa traiesti in padure 90% din timp?

    • Mă tem să nu mă trimită ele în pădure, singur. Glumesc, clar nu aș putea, dar o săptămână din asta de detox pe an nu ar strica deloc. 🙂

  2. […] Nu mai avem răbdare. Toți vrem să stăm la case și să fugim de Covid. De partea cealaltă, majoritatea cred că am ajuns dependenți de tehnologie și e cam greu să renunțăm la tot pentru a ne construi o casă în natură. Totuși, nu ne-ar strica niște hobby-uri simple, care să ne deconecteze de la stresul din jurul nostru. (sursa: mariussescu.ro) […]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *