fbpx

Microsoft a anunţat Office 365 la nivel mondial. O mişcare îndrăzneaţă care reflectă tendinţele actuale, de a muta totul în cloud, online. A durat ceva timp până şi-au dat seama unde se îndreaptă munca la birou, dar acum sunt puşi pe fapte mari. Cel puţin aşa rezultă din declaraţii.

Microsoft România anunță disponibilitatea Office 365, noua generație de soluții de productivitate pentru organizații. Office 365 este compus din software Microsoft Office 2010 și servicii de email, colaborare și comunicare unificată – întotdeauna actualizate, securizate, într-o ofertă configurabilă și la un cost lunar predictibil, începând de la 5,25 €/utilizator pe lună. Clienții interesați se pot înregistra pe www.Office365.ro pentru a obține un cont funcțional în 15 minute

Comunicatul de presă

Teoretic, cu Office 365 o firmă poate lucra fără a avea instalate aplicaţiile din suita Office pe calculator, ci direct pe serverele Microsoft. Practic, nu cred că se va întampla asta prea repede, în firmele mari accentul pe securitatea informaţiilor e la un alt nivel.

Pentru firmele mici şi mijlocii o alternativă la Office 365 e Google Apps, cunosc companii mici care lucrează exclusiv în cloud folosind serviciile Google. Daca sunteţi interesat de o comparaţie între Office 365 Google Apps, găsiţi aici o analiză detaliată.

Întrebarea care rămâne e alta – câte firme  vor avea incredere să îşi încredinţeze documentele şi toate informaţiile unui serviciu extern, care poate fi accesat online?

RECOMANDĂ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  

2 Comentarii

  1. sincer, cred ca lumea ar opta pt Office 365, pentru simplu fapt ca deja sunt obisnuiti cu suita Office… design, functionalitate, optiuni, unde se gasesc butoanele si meniurile, etc… totusi, ar fi interesant daca Google va integra Google Apps in Google Plus… Asta ar schimba putin treburile..

  2. Office 365 all the way. Motivul este unic si simplu: ei interpreteaza formatul lor nativ, facut de ei. Google mai beleste layoutu’ si alte chestii, da’ office-u’ normal ca n-o s-o faca (si n-a facut-o cand am testat)

Lasă un comentariu