fbpx

PageRank pe trafic.ro

19 Comentarii

 1. daca ai instalta bara de la google in mozilla, nu tre sa mai intri pe trafic sa vezi PR. si in plus nu cred ca este o asociere, sunt cateva aplicatii online care iti calculeaza PR. Presupun ca cei de la trafic folosesc o astfel de aplicatie… parerea mea 🙄

  andi’a scris ultima data..’auch!

 2. PageRank e unul singur, si-anume ala al lui Google – e marca inregistrata de Google. Nu mi se pare nicio asociere, pur si simplu iti arata si PR-ul site-ului, pe langa statisticile lor. O multime de directoare web fac asta, unele chiar ordoneaza site-urile dupa pagerank.

  claus’a scris ultima data..’Music 2.0

 3. Corect Claus, o multime de directoare web fac asta, dar nu afisezi Pagerank-ul Google, in conditiile in care tu concurezi cu ei in statistici, pentru useri romani, nu?

 4. Sincer, nu vad unde e concurenta intre Google si trafic.ro. Cum am mai zis si prin alte parti, eu consider trafic.ro un intrument pentru masurat muschii in public. Nu cred ca va concura vreodata cu analytics.

  claus’a scris ultima data..’Tipic românesc

 5. Claus, nu concureaza, dar multi tin cont de statisticile lor.
  Ai fi uimit cati vor publicitate pe blogul x sau y, pentru ca au vazut ca sta pe un loc ridicat in trafic.ro.

 6. Normal ca tin cont, si advertiserii si cei care vor sa-si optimizeze site-urile. E un instrument bun, nu zic nu, dar cred ca e mai bun pentru alte chestii decat pentru statistici.
  In fine, ideea era alta – nu mi se pare aiurea ideea cu PageRank-ul prezentat in pagina de la trafic.ro, ba chiar utila. N-ai vazut cata lume se intreba zilele trecute daca a fost update de PR si unde sa se uite ca sa vada schimbarile? Acum au posibilitatea sa-si verifice PR-ul si acolo, odata cu alte statistici…

  claus’a scris ultima data..’New spam in town

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *