fbpx

Parodie despre românii din Spania – Soy un Rumano en Madrid

Clipul nu e deloc amuzant, mai ales dacă ești un român plecat în Spania care muncește cinstit și își plătește taxele. Țin minte că discuția despre românii care fură joburile spaniolilor și italienilor e veche, dar realitatea e că românii au luat acele joburi pe care popoarele respective nu vroiau să le facă, deoarece era mai comod să stea degeaba, primind ajutoare sociale de la guvern. Când au început să dispară ajutoarele s-au trezit și spaniolii să muncească, și brusc românii sunt o problemă.

Melodia a adunat deja aproape 90.000 de vizualizări pe Youtube în doar 6 zile și a generat multe reacții. Reprezentanţii Federaţiei Asociaţiilor de Români din Europa au cerut deja scoaterea melodiei de pe Youtube, dar mă îndoiesc că se va întâmpla asta. Totuși, e trist că există și o fărâmă de adevăr în parodie.

Recomandă

Un comentariu

  1. “Amuzant” este ca pana sa ii faca publicitate presa din Romania clipul nu avea prea multe vizualizari. Despre el s-a scris in presa pe 23-24 Jul… iar conform video statistics atunci au crescut semnificativ vizualizarile.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *