fbpx

Pensiunea Sandor, Praid

Ce mi-a placut este ca pensiunea Sandor nu e la strada principala, deci zona e foarte linistita, cu foarte putin trafic. Inca o chestie interesanta este ca in aceeasi curte cu pensiunea este si o brutarie destul de mare, care apartine aceleiasi persoane. E misto pentru ca in fiecare dimineata ai parte de paine proaspata si calda.

Adresa: Praid, judetul Harghita, strada Salinei nr 54B.
Telefon: 0744.965.699

In cazul in care ajungeti la Praid si aveti nevoie de cazare, va recomand sa intrebati si la Pensiunea Sandor. Cand am fost noi, in august 2009, pentru 100 lei de cuplu am avut parte de o camera cu doua paturi matrimoniale, baie, terasa, plus ca pensiunea avea si un loc de joaca si un foisor cu gratar special amenajat.

Dotari
Ce mi-a placut este ca pensiunea nu e la strada principala, deci zona e foarte linistita, cu foarte putin trafic. Inca o chestie interesanta este ca in aceeasi curte cu pensiunea este si o brutarie destul de mare, brutaria Sandor, care apartine aceleiasi persoane. E misto pentru ca in fiecare dimineata ai parte de paine proaspata si calda.

Noi eram mai multi si am luat 4 camere, dintre care 3 erau cu cate 2 paturi matrimoniale, dar am specificat ca vrem sa stam cate un cuplu in camera si am achitat doar 100 lei de camera. Mi se pare ok si pentru ei, decat sa ramana cu camerele libere. Camerele erau ok, lenjeria curata, aveam frigider si televizor in camera, plus baie cu cabina de dus. Bucataria era la comun, dar nu am stat prea mult pe acolo.

Pensiunea are 18 camere in total cu un maxim de 55 de locuri. Pe langa dotarile din camere, la exterior este un loc de joaca pentru copii, un mini-teren de baschet si un grill cu un foisor spatios unde puteti lua masa. De la pensiune aveti cam 1 km pana la punctul de plecare al autobuzelor in salina Praid, care se face lejer pe jos.

Recomand pensiunea, ni s-a parut cea mai buna alternativa pentru cazare in zona Praid.

Fotografii pensiunea Sandor

Recomandă

3 Comentarii

  1. am avut si noi ocazia sa petrecem 2 nopti la pensiunea Sandor…. a fost ok…. liniste si .. o ambianta placuta… intr-adevar informatiile sunt reale…, pretul e ok… se putea si mai ieftin…, felicitari proprietarilor..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *