fbpx

O plajă frumoasă din Thassos – Paradise Beach

Cum ajungeți acolo? Din Limenas, capitala insulei, strabateti aproximativ 25 de km pe malul estic al insulei. Noi am stat în Skala Potamia, deci am ajuns mai repede pe plajă, cam în 15 minute cu mașina, poate 20 dacă mergeți lejer pentru că drumul e frumos. Drumul e asfaltat până aproape de plajă, veți vedea pe partea dreaptă un indicator spre plaja privată, doar că este o porțiune de aproximativ 500 de metri unde trebuie să coborâți cu viteza I, nefiind asfaltată. Jos lângă plajă găsiți și o parcare destul de mare.

harta-thassos-paradise-beach

Plaja e privată, are și restaurant, canapele pentru relaxare, dușuri. Șezlongurile plus umbrela costau în 2015  – 7 euro, destul de ok zic eu. Prețurile la restaurant sunt cam piperate, dar deh, ești pe plajă. Din ce am găsit au și o pagină de Facebook actualizată destul de des.

Paradise Beach e una din cele mai frumoase plaje de pe insulă, fiind mărginită de stânci. Insula care se vede în zare este Kinira, iar apa aici este de un albastru turcoaz superb, limpede. E faină și pentru copii, doar că în unele zile valurile pot fi destul de mari.

Vă recomand să mergeți dimineața în jur de ora 9, după 11-12 deja se aglomerează și e mai greu să găsești locuri bune.

Fotografii din Paradise Beach – Thassos

 

 

 

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *