fbpx

Poze plus video: Revelionul jurnaliștilor și bloggerilor din Bacău 2012

Revelionul bloggerilor și jurnaliștilor din Bacău, ediția 2012, a avut loc aseară începând cu ora 18:00 într-o locație foarte frumoasă, pensiunea Perla din Bacău. Zic foarte frumoasă pentru că mi-a plăcut atât restaurantul cât și terasa, foișorul, și e păcat că nu au un site de prezentare, nici o prezență online. Trebuie să le fac neapărat o recenzie pe Optzile.ro.

Distracția a început cu un porc la proțap, care de fapt a fost și vedeta serii, timp de vreo 3 ore cele mai înflăcărate discuții s-au purtat afară, la o cană de vin fiert. Ulterior lumea s-a mutat în interior, unde începuse deja dansul.

Au fost în total vreo 50 de persoane, dintre care cred că vreo 15 erau bloggeri, ceilalți fiind jurnaliști de la cele mai importante ziare și televiziuni din Bacău, plus oficialități. Mie personal mi-a plăcut pentru că am avut ocazia să cunosc câțiva bloggeri și jurnaliști pe care nu îi știam. Ok, recunosc, de fapt nu știam personal decât vreo doi jurnaliști înainte de petrecere.

Atmosfera a fost plăcută, cel puțin la ora 1 noaptea când am plecat eu distracția era în toi, mai ales cei din vechea gardă, cum le place lor să se numească. știu să se distreze pe cinste.

Câteva poze de la revelionul jurnaliștilor și bloggerilor din Bacău:

[mudslide:picasa,0,mariuss.sescu,5686983504540102465]

Video – plugușorul jurnaliștilor și bloggerilor din Bacău – 2012

Nelu Bosteanu la microfon, cu un plugușor despre presa și bloggeri din Bacău:

Alte fotografii și impresii de la revelionul bloggerilor și jurnaliștilor din Bacău găsiți deocamdată la Florin, Răzvan (articol 1, articol 2).

Sponsorii evenimentului au fost primăria Bacău, doctorul Andrei Ștefănescu (clinica Fresh Smile), Viorel Rusu (Conextrust) și Ovidiu Budeanu (Arena Mall).

Recomandă

7 Comentarii

  1. pai daca a lipsit realitatea tv, trustul dsa(care face cat jumatate din presa locala) ziarul de bacau, 1 tv bacau …ce jurnalisti ai cunoscut acolo? aaa poate FOSTI jurnalisti.asa ca reface fraza “cred că vreo 15 erau bloggeri, ceilalți fiind jurnaliști de la cele mai importante ziare și televiziuni din Bacău”.

  2. Eu nu înţeleg faza cu “revelionul a orice” în altă seară în afară de aceea de 31 decembrie, plus 1 ianuarie. Aş numi-o petrecere de sfârşit de an, petrecere de început de an dacă e după 1 ianuarie, dar nu revelion 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *