Presa si articolele pregatite

Apropo de “omorarea” lui Gheorghe Dinica de catre cei de la Antena3. Nu va mai amuzati asa de tare, mai ales daca lucrati in presa.

E un lucru stiut ca toate ziarele au articole gata pregatite despre vedete sau artisti, in eventualitatea unui deces. Faptul ca un articol de genul asta a scapat “din greseala” e de condamnat, dar sa nu fim ipocriti, toate trusturile au articole de genul asta in Drafts. Credeti ca atunci cand a murit Michael Jackson a stat un reporter la 3 noaptea sa scrie ditamai necrologul de 7 pagini despre viata, familia si cariera starului? Nope, a fost adaugata doar data mortii, locatia si cauza decesului in articolul gata pregatit si s-a publicat articolul in ziar/site/etc.

Realitatea e ca articolele de genul asta exista. Trebuie condamnat doar faptul ca mass-media nu stie sa le foloseasca si sa le tina in sertar. Totusi, asta se intampla cand se fac reduceri de personal iar oamenii sunt platiti cu portia!

Recomandă prietenilor!2
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
mariusparciu
Member

vad ca la antena 3 a devenit deja traditie. asa au facut si cu silviu brucan…

Cristi
Vizitator

Greseala nu stiu daca a fost greseala, ci mai degraba un mic pariu. Articolul ala a fost indexat si in eventualitatea in care murea Gheorghe Dinica atunci in zilele respective, ar fi avut un plus in Google in fata celorlalte publicatii.
Nu pot concepe ca cineva e atat de dobitoc incat sa publice un subiect care are in titlu “Nu publica!”