Presa si articolele pregatite

Apropo de “omorarea” lui Gheorghe Dinica de catre cei de la Antena3. Nu va mai amuzati asa de tare, mai ales daca lucrati in presa.

E un lucru stiut ca toate ziarele au articole gata pregatite despre vedete sau artisti, in eventualitatea unui deces. Faptul ca un articol de genul asta a scapat “din greseala” e de condamnat, dar sa nu fim ipocriti, toate trusturile au articole de genul asta in Drafts. Credeti ca atunci cand a murit Michael Jackson a stat un reporter la 3 noaptea sa scrie ditamai necrologul de 7 pagini despre viata, familia si cariera starului? Nope, a fost adaugata doar data mortii, locatia si cauza decesului in articolul gata pregatit si s-a publicat articolul in ziar/site/etc.

Realitatea e ca articolele de genul asta exista. Trebuie condamnat doar faptul ca mass-media nu stie sa le foloseasca si sa le tina in sertar. Totusi, asta se intampla cand se fac reduceri de personal iar oamenii sunt platiti cu portia!

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

2
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
mariusparciu
Member

vad ca la antena 3 a devenit deja traditie. asa au facut si cu silviu brucan…

Cristi
Vizitator

Greseala nu stiu daca a fost greseala, ci mai degraba un mic pariu. Articolul ala a fost indexat si in eventualitatea in care murea Gheorghe Dinica atunci in zilele respective, ar fi avut un plus in Google in fata celorlalte publicatii.
Nu pot concepe ca cineva e atat de dobitoc incat sa publice un subiect care are in titlu “Nu publica!”