fbpx

Promovam Bizariada Citadina

Am auzit despre Bizariada Citadina cateva lucruri, aveam impresia ca e o piesa de teatru care va avea loc in Iasi, dar am primit mai multe lamuriri de la Dana Iosub, pe mail:

Este vorba despre un proiect al studentilor de la Marketing, FEAA, anul IV, o aplicatie practica, real-world la sfarsit de studii.
Evenimentul e complex: o piesa de teatru f tare, o expozitie la fel de faina, tombola, cocktail etc, toate pe 5 mai,ora 19:00 la Teatrul Luceafarul. Descrierea completa a proiectului o gasesti pe blogul
evenimentului: bizariada.blogspot.com.

Pretul unui bilet la Bizariada Citadina este de 20 RON, iar pe blog am gasit urmatoarele completari:

Pe data de 5 mai, la Teatrul Luceafărul, toţi cei din Iaşi se vor putea bucura de o întreagă seară de artă, învăluită în aura bizarului. Da, vorbesc despre evenimentul Bizariada citadină. Åži, ca să nu ziceţi că vă mint, uitaţi cam ce se plănuieşte :
* Piesa de teatru Povestiri despre nebunia noastră cea de toate zilele, regizată de Radu Afrim;
* O expoziţie de fotografii ce va avea drept principală temă Nebunia/Bizarul – cu poze semnate Radu Afrim;
* Un cocktail cu autografe de la actori şi o tombolă ce va avea drept premii cărţi de la Polirom Cărtureşti, Cartea Românească şi obiecte de artă de la Fineart Gallery.

Întregul eveniment va fi găzduit de un speaker, care vă va spune în seara respectivă, cum se vor petrece lucrurile exact. Åžtiu, poate nu pare nimic foarte bizar până acum. Cu toate acestea, eu spun că ar fi păcat să rataţi:

* O piesă de teatru cu două nominalizări la Galele premiilor UNITER ( Cel mai bun actor în rol principal-Constantin Cojocaru, Cea mai bună actriţă în rol principal-Coca Bloos);
* Fotografii a Celui mai bun regizor a galei UNITER 2007, Radu Afrim;
* Posibilitatea de a pleca acasă cu un autograf şi un strop în plus de artă oferit de companiile mai sus menţionate.

Gasiti mai multe detalii si mostre de fotografii pe blog.
Mie mi se pare un lucru foarte bun faptul ca viitori marketeri s-au implicat intr-un proiect de o asemenea anvergura! Cine vrea sa mearga?

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *