fbpx

Documentar despre războiul împotriva vaccinurilor

În curând va începe școala și presimt că iar vor fi discuții înfocate pe grupurile de Facebook, cu mămici spălate pe creier ce consideră că vaccinurile sunt rele și doctorii habar nu știu ce zic. Vorba aia, e mai ușor să crezi o vedetă social media decât un om ce a studiat niște zeci de ani bolile, nu? Dacă vreți să fiți un pic mai informați luați de urmăriți documentarul de mai jos, care arată de unde a început toată cruciada asta împotriva vaccinurilor și de ce încep să reapară cazuri de boli care erau dispărute de cel puțin 50 de ani.

Ca să fie clar, eu susțin vaccinurile, și nu pentru că mă cred mai deștept ca cei anti vaccinuri, ci deoarece am încredere în primul rând în știință, nu în superstiții și știrile false de pe internet.

Recomandă

4 Comentarii

  1. Dezacord. Sunt numeroase evenimente legate de efectele secundare ale vaccinurilor. Un simplu rapid exemplu, verificat, confirmat: cautati pe wikipedia si articole de presa pe tema “1976 swine flu outbreak”. Programul de vaccinare a fost oprit guvernamental in SUA din cauza efectelor adverse. Cautati in legatura cu asa zisa pandemie de A/H1N1 din 2009: “Baxter caught shipping live vaccine virus”. Firma Baxter a trimis vaccin antigripal catre estul Europei. Transportul a fost oprit la cehi. Canadienii au fost cei care au identificat problema. Transportul era pentru 18!!! tari. Injectate experimental animalele de testare au murit aproape toate, asa si au dat seama ca e ceva neinregula cu vaccinul. Au facut o testare de rutina. Ideea ca vaccinurile sunt sigure si ca cei care au indoieli asupra sigurantei lor sunt niste “mamici speriate” pot fi periculoase si rau voitoare. In egala masura, respingerea totala a tehnologiei de vaccinare si a ideii de vaccinare poate fi la fel de periculoasa si daunatoare. Trebuie pastrata vigilenta maxima si optiuni. Statele si medicina nu trebuie sa se sprijine exclusiv pe o singura tehnologie pentru combaterea bolilor (vaccinuri) ci trebuie sa caute si sa sprijine tehnologii/medicatie alternativa/complementara, suplimentar statele trebuie sa aiba capacitati proprii de productie de vaccinuri si mai important de verificare a lor (!Romania NU LE MAI ARE/dar le avea!).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *