Reclama: Dacia Logan MCV – Revolución

Spotul urmator este pentru Dacia Logan MCV, si in el apar Che Guevara, Fidel Castro, Mao Tse-Tung, Karl Marx, Lenin, Martin Luther King, Rosa Luxemburg si Mahatma Gandhi. Este destinat tarilor vestice, de aceea nu cred ca il vom vedea pe la noi.

“What people need” pare a fi conceptul pe care se promoveaza Logan-ul in afara. E interesanta asocierea masinii cu ideile revolutionare din istorie, dar nu stiu daca e una de bun augur.

Sa nu uit spotul:


Via Cristi

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
9 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
adi

E un pic trasa de par realizarea… ideea e ingenioasa dar ridica o serie de probleme: asocierea cu niste personalitati nu tocmai indragite, asocierea cu vremuri demult apuse etc.

Din spotul asta s-ar putea intelege ca Dacia MCV este solutia pe care o vad dictatorii pentru a “prosti” poporul, lucru nu tocmai bun pentru imaginea unei marci care si asa are de suferit datorita “neactualitatii”.

adi’a scris ultima data..’Culmea castigului

Andrei Monciu

reclama este faina pana la momentul aparitiei MCV-ului. I-au facut o aparitie ft seaca, asa dintr-o data…cam lame

Andrei Monciu’a scris ultima data..’Ungurii sunt cei mai tari

HaiPa

😐 proasta reclama.
Personajele sunt bine facute, dar ce treaba are cu Dacia?
Total eronat.

Marius Sescu

Pai, Dacia este what people need! 🙄

Cezar

In Europa de Vest socialismul e foarte la moda. Pe aici lumea nu are sechelele comunismului si pentru ei comunismul si revolutiile socialiste sunt ceva romantic si asocierea cu ele e privita pozitiv. Pe langa asta Dacia e o masina pentru toti, pe care si-o poate permite oricine. Iarasi un lucru bun aici unde se doreste o apropiere intre venituri si unde taxele si contributiile sociale sunt foarte mari din cauza asta. Cred ca va fi bine primita in toate tarile din Vest.

Cezar’a scris ultima data..’7 webdesigners from Iasi making at least 15,000 USD per month

Marius Sescu

Cezar, ai dreptate si tu, romanii sunt poate prea inchistati in mentalitati pentru a privi in ansamblu.

adi

Tocmai mi-am dat seama ca lipseste cel mai dictator dintre dictatori… oare daca reclama ar fi fost difuzata in Cuba l-ar fi scos pe Fidel Castro si l-ar fi bagat pe marele absent pentru varianta din Germania? (este evident despre cine vorbesc, right?)

adi’a scris ultima data..’Culmea castigului

HaiPa

Pe Charlie Chaplin? (a se vedea asemanarea dintre musteti)

Marius Sescu

Hhhhmmm, la cine te referi? :mrgreen: