Reguli de comportare pentru neveste/prietene in timpul EURO 2008

Nu sunt microbist, dar cred ca aceste reguli sunt importante, pentru femeile care vor sa se descurce cu brio in perioada urmatoare, mai ales daca au un sot/prieten pasionat de fotbal.

“Regulament casnic valabil pe perioada 07– 29 Iunie 2008 – CE 2008

 1. In timpul Campionatului European, barbatul are puteri discretionare si exclusive asupra receptorului TV si al telecomenzii aferente.
 2. Sotia / prietena se ocupa in acest timp in tacere de treburile gospodariei.
 3. Inaintea fiecarui meci I se va asigura sotului o lada de bere RECE cat mai aproape de fotoliu. In lipsa berei, aceasta poate fi inlocuita cu Johnny Walker, Jack Daniels, Bacardi sau Curvoisier insotite de Cola rece sau cuburi de gheata.
 4. In timpul jocului va fi interzisa categoric prezenta feminina in camera de vizionare..
 5. La pauza, se suspenda interdictia de intrare pentru femei. In acest timp ele vor debarasa incaperea de eventualele sticle sau alte recipiente goale pe care le vor inlocui cu altele pline si reci. La nevoie vor improspata si eventualele gustari ( covrigei sarati, chips- uri s.a.m.d ). In acest timp se va evita galagia produsa de pungi, farfurii, etc.
 6. Cel tarziu cu 30 de minute inaintea inceperii jocului, se va oferi sotului o masa pregatita cu dragoste. Pentru a nu deranja pregatirea psihica a sotului dinaintea meciului, se interzice orice manifestare verbala a sotiei.
 7. In timpul CE se va renunta total la orice activitate menita sa perpetueze specia. Deasemenea se interzice purtarea oricarui articol de imbracaminte care ar putea trezi sotului porniri sau dorinte de perpetuare.
 8. In cazul in care BARBATUL in marea sa marinimie va permite sotiei sa-si arunce cateva minute privirea la meci, aceasta va renunta total la expresii care exprima abisul intelectual fotbalistic al acesteia de genul: E frumusel Mutu asta sau ce inseamna ” ofsaid”.

Dragi femei/prietene, daca veti respecta aceste regului de comportament, sotul va va multumi si va incerca:

 • sa nu verse berea sau sa rastoarne scrumiera
 • sa nu faca firimituri pe o raza de 3 metrii in jurul jiltului si
 • la consumarea celor de la cap.6, sa nu reaminteasca de calitatile culinare ale mamei sale.

BAFTA !!!”

10x Nadia.

Recomandă prietenilor!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
10 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile

[…] discutam despre regulile de comportare pentru prietene sau sotii in timpul CE 2008, se pare ca atat ziarele au inceput sa traga de subiect, […]

Ionut Calugaru

Lipseste locul unde semneaza doamnele/donsoarele ca au luat la cunostinta.

CLaudia

Daca tu crezi ca nu va rasturna alea pe-acolo te inseli! Numai sa dea gol cine nu trebuie (sau autogol…:D) si-o sa zboare toate care-ncotro… Ce sa mai zic daca o sa dea Romania gol.
Cel mai bine e sa mearga ei baietii in oras la meci, iar noi cu telecomanda sa ne facem de cap… eventual sa ne uitam la meci…in liniste!

Nico

Daca sotia/prietena e microbista pe parcursul CE, cine va indeplini punctele 3, 5, 6 sau cum se rezolva punctul 7? 😀

DaDa

Sotul meu subscrie! si m-a pus sa il traduc si sa il printez. Dar nu pentru mine ( care sunt o sotie exemplu ) ci pentru MA-SA!

Marius Sescu

Nico – sa speram ca respectivul nu are o sotie microbista. Eu de ex cunosc prea putine fete microbiste.
DaDa – cu ce echipa tine sotul tau?

Claudia – tu la ce meci te referi? Sigur nu e alt program?

DaDa

tine cu turcia si cu romania. De fapt, si-a pus toate sperantele in Romania … desi suntem in grupa mortii, crede ca “o sa facem o figura frumoasa” :))

Marius Sescu

DaDa, cred ca e mai optimist decat majoritatea romanilor. Bravo lui!

Gina

zic merci ca n-am microbisti in familie 😛

[…] de campionat? Adica plasma e lustruita, baxurile de bere sunt la rece, iar sotia/prietena a retinut regulile de comportare in perioada EURO 2008? Etichete: fotbal, TV […]