Rovinieta online? Da, se poate.

De felul meu sunt foarte calculat. Daca am o datorie nu am somn linistit pana nu o achit. Daca am facturi scadente le achit imediat. Decat sa imi incarc creierul cu informatii despre scadente, dobanzi, penalizari prefer sa achit rapid si sa uit de obligatii. Probabil sunt eu prea meticulos.

drum intins

La fel sta treaba cu rovinieta. La inceput de an primele chestii pe care le achit sunt impozitele, RCA-ul si rovinieta. Probabil statul ma iubeste. RCA-ul il rezolvasem deja anul asta online, mai ramasese taxa de drum.

Tin minte ca anul trecut cand mi-am luat rovinieta era o zi ploioasa, plecasem la un drum lung si m-am oprit intr-un OMV dupa ce mi-am dat seama ca imi lipsea ceva. Am stat la coada, am avut peripetii cu cardul care nu era citit de POS, am primit un bon fiscal abia lizibil, dar intr-un final am rezolvat.

Dupa ce mi-am luat RCA-ul de pe net in ianuarie mi s-a aprins becul de onliner si am zis sa verific daca nu se poate plati si rovinieta online. Se poate, am comandat-o direct de pe www.roviniete.ro. Rovinieta a venit direct pe email, iar de platit se poate plati cu cardul sau cu ordin de plata/cash la banca. In plus se pot cumpara toate modelele de roviniete – pe 7/30/90 zile. Stiu din experienta proprie ca cele pe 7 zile sunt mai greu de gasit.

Morala: Merita sa iti cumperi online chiar si rovinieta. Mai putin timp pierdut la cozi si stres la drum.

Voi de unde va cumparati rovinieta? In continuare de la benzinarie?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
7 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
somnulescu

1)Nu as folosi comentariile prin twitoaster, chiar daca sunt moderate. E o chestie personala.

2)Avand in vedere ca le cumperi de la benzinarii, de unde alimentezi cu…benzina (stiu, surprinzator, dar unii baga si motorina) nu vad de ce as cumpara-o de pe net. Poate doar din comoditate. Oricum, e o bucata de hartie care-ti trebuie atunci cand iesi din oras.
Ideea e ca, oricum cand te duci la un drum mai lung treci pe la benzinarie…si poti sa cumperi de acolo.

Sunt pareri impartite, e bine si asa dar si invers.

somnulescu

sunt plugin-uri pentru comentarii de pe facebook, nu folosesc pentru ca nu se indexeaza , insa poti lasa ambele variante cu toate ca devine halucinant formularul de comentarii :))

Adriana

Anul acesta am cumparat rovinieta online pentru tot parcul meu micut de masini, efectuez transport de marfa si chiar este o solutie foarte buna, castigi timp, timp unde in Bucuresti este foarte important 😛

Alex

@Somnulescu: Daca eu vreau sa plec la drum si la mine in sat nu e benzinarie ce fac ?   Merg fara si pana in prinul oras ma prinde camera si imi vine acasa amenda ?   Pe vremuri se putea plati la posta dar acum nu se mai poate, ca deh, sa le facem viata celor din mediu rural cat mai de nesuferit!