fbpx

Sala de Catarat Blocker, Iasi

In cadrul salii sunt mai multe trasee, atat pentru incepatori cat si pentru cei cu mai multa experienta sau care sunt deja la nivelul avansati. Exista instructori care iti ofera toate indicatiile necesare daca nu ai mai escaladat nici un perete pana acum, iar daca nu ai echipamente poti inchiria tot ce iti trebuie.

Adresa sala de catarat Blocker: Str. Socola, Nr. 16 (La fostul Tamaz);
Email: salut@blocker.ro;
Telefon: 0766.105.272 ; 0754.481.538;
Website: http://blocker.ro

Localizare: va indreptati inspre Bucium venind din Podu Ros. Inainte de a urca podul care duce spre Bucium este o cladire pe dreapta, fostul Tamaz, pentru cunoscatori. Scarile de la intrarea sunt vopsite in galben deci nu aveti cum sa nu o observati.

Pasionatii de alpinism si nu numai au la dispozitie o alternativa noua in Iasi. Daca vrei sa depui efort si te-ai saturat de tenis, fotbal sau bowling poti incerca sa escaladezi niste pereti (bouldering). Gasesti aici mai multe detalii despre acest sport, e important ca avem si in Iasi acum o sala de escalada.

Dotari si ambianta
In cadrul salii sunt mai multe trasee, atat pentru incepatori cat si pentru cei cu mai multa experienta sau care sunt deja la avansati. Exista instructori care iti ofera toate indicatiile necesare daca nu ai mai escaladat nici un perete pana acum, iar daca nu ai echipament atunci poti inchiria tot ce iti trebuie. Muzica de ambianta este rock, potrivita pentru a motiva “cutezatorii”. Sala urmeaza sa mai fie imbunatatita si cu alte amenajari.

Preturi
Accesul la structura de catarat e 15 lei, dar poti admira de pe margine daca nu esti inca decis.Papucii pentru escaladat se inchiriaza cu 8 lei, iar hamul si carabiniera pentru asigurarea in coarda la escalada se inchiriaza cu 5 lei. In plus exista mai multe reduceri pentru cei care isi fac abonament sau pentru elevi si studenti.

Va las cu cateva fotografii de la fata locului, realizate de Zaducu (http://www.alexandronic.com/)

Fotografii sala de catarat Blocker

Localizare pe harta Iasi

View Sala de catarat Blocker in a larger map

Recomandă

6 Comentarii

  1. LOL< ce-a ajuns secția de prelucrare a cărnii.

    Frumoase pozele. Ca o observaâie, mi se pare ciudat să pui preț pe fiecare echipament de siguranță închiriat.
    N-ar trebui date la pachet?

  2. Pretul nu include si papucii, nu?
    De asta era asa de bun. Banuiesc ca te duci acolo, vezi preturile si te intorci. Stie careva cat e pretul final?

  3. Ultima oara cand am fost pe acolo, adica in decembrie, adusesera instalatia de incalzire cu raze infra-rosii (dupa spusele managerului) si in scurt timp mi-am dat seama ca au neaparat nevoie de ea. Bonus, poti sa te relaxezi dupa o catarare la un ceai pe una din bancile de la balconul din dreapta intrarii.

  4. Am fost chiar azi acolo si daca esti incepator dai 22 lei si iti dau antrenor parghie papuci si maganeziu(pentru maini).

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *