fbpx

Am trecut cu bine de prima etapa din Expeditia verde si am reusit sa scot un consum foarte bun pentru Iasi  zic eu – 5%. Tinand cont de faptul ca Iasul e orasul celor sapte coline, deci mai mult am urcat decat am coborat, e ok.

Multumita ajutorului primit de la voi am gasit, zic eu, aproape toate parcurile din Iasi.

expeditia verde saptamana 2

Recunosc si ca am nevoie de ajutorul vostru in continuare. Saptamana asta trebuie sa gasesc cat mai multe elemente eco din Iasi:  tomberoane de reciclare selectiva, cladiri cu panouri solare, centre de reciclare, asociatii/ONG-uri legate de protejarea mediului, restaurante bio, targuri bio, parcari de biciclete si alte elemente eco.

Normal ca le voi gasi la volanul Renault-ului eco, dar trebuie sa stiu si unde sa merg in Iasi ca sa le fotografiez.

Daca stiti un element care se incadreaza ca eco in Iasi, va astept sa mi le spuneti in comentarii, pe pagina mea din Expeditia verde. Ajutorul vostru conteaza foarte mult, mai ales ca sunt putin pe langa subiect.

Parcurile le stiam si eu, dar ce este eco in Iasi – nu prea. Stiu de parcarea de biciclete de la Rapa Galbena, de cea din parcarea de vizavi de Iulius Mall, dar cam atat.

Nu am uitat nici de premiile pentru sustinatori, lanternele eco cu busolă și dinam de care ziceam saptamana trecuta. Cum am spus si aici, castigatorii premiilor de saptamana trecuta sunt Anda Elena, Acsel si Somnulescu, care s-au dat peste cap sa ma sustina in Expeditia verde, atat pe blogurile lor, pe Facebook si in comentarii.

Nu va suparati daca nu ati castigat premii in prima saptamana, mai am si saptamana asta premii pentru sustinatori, trebuie doar sa ma ajutati. Ce elemente eco gasesc in Iasi?

17 Comentarii

 1. “Tinand cont de faptul ca Iasul e orasul celor sapte coline, deci mai mult am urcat decat am coborat, e ok” – teoretic, nu-i asa:) pt ca ce-ai urcat intr-un sens, ai coborat la intoarcere 😛

  Oricum, consum de 5% in oras…. greu de crezut

 2. Si eu tot autograful il vreau 🙂
  Lanterna e a Mariei, pentru ca ea, fiind cuminte si dragalasa, m-a lasat sa ma implic in Exepeditia verde 🙂
  Si, ma voi implia in continuare, cat pot de mult, pentru ca imi doresc sa castigi! Pe langa tine – imi doresc sa castige si Iasul nostru drag 🙂

 3. Eco? Restaurante Bio?
  Românul nu știe să facă selecția între hârtie și plastic, diud!

  Vezi că în Bucium e o rezervaație naturală, parcă. O fi eco? N-o fi?

  • Haide mai, nu e dracul asa negru. Am auzit de Sante – ovo-lacto-vegetarian. Eu fac diferenta intre hartie si plastic, poate si tu, poate inca 10% din cititorii de pe aici.
   Rezervatie naturala in Bucium?

 4. Pingback: Ovidiu Eftimie este cel mai eco blogger din Expediţia Verde | Campanii, Evenimente | Prin Braşov

 5. Pingback: Ovidiu Eftimie a câştigat etapa a doua din Expediţia Verde şi se află pe locul 2 :P | Campanii | Prin Braşov

  • mda .. nu intru in detalii … dar un motor la relanti are un consum raportat la ora, nu la km (relantiul e fix, dar viteza nu …). si ..ai cam pus 2 zerouri in plus dupa virgula, daca e sa fie ‘h’ acolo..

Lasă un comentariu