fbpx

SmartWeb Conference, cel mai important eveniment dedicat web designerilor din estul Europei

Mereu când mă întreabă cineva din familie care nu prea are tangență cu internetul cu ce mă ocup trebuie să explic jobul meu în termeni simpli. De obicei merg pe varianta Ajut firmele să atragă mai mulți clienți și să își crească vânzările cu ajutorul internetului, ceea ce e mult mai ușor decât să folosesc termeni ca marketing online sau social media.

Totuși, și mai amuzant e când vezi un web designer sau web developer cum explică celor care nu au tangență cu internetul jobul lor. Poate că merge cu explicația Desenez/fac site-uri pe internet, dar majoritatea oamenilor tot rămân confuzi, deși trebuie să recunoaștem, fără designeri web site-urile probabil ar arăta în continuare ca la începutul internetului, adică cam așa:

first-website

Dacă sunteți web designer sau web developer știți la ce mă refer, și probabil vă va interesa evenimentul din titlu, prima conferință din estul Europei dedicată comunitatii web si web designerilor – SmartWeb Conference. Evenimentul va avea loc pe 24 septembrie la București și va avea speakeri internaționali cunoscuți în domeniu, ca Vitaly Friedman, co-fondator al Smashing Magazine, sau Jonathan Snook. Mai multe detalii despre speakeri aici.

Până la sfârșitul lunii august mai sunt reduceri pentru cei care se înscriu. Dacă lucrați în domeniu și vreți să aflați mai multe despre tendințele din web design, Responsive Web Design, HTML5 & CSS3, CSS, User Experience eu zic să aruncați o privire pe site-ul conferinței. Evenimentul e organizat de Evensys, devi aveți garanția unei conferințe realizate la cele mai înalte standarde. Găsiți detalii și pe site-ul lor.

Recomandă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *