fbpx

Souflaki, Iasi

Localizat intre statia Podul de Piatra si Gara Internationala, pe partea cu Alila, in Iasi, atasez si o harta la sfarsit pentru precizie.

Localul are specific grecesc, cu multe feluri de mancare care se termina in IKI. Deasemenea, ofera si sortimente specific romanesti. Localul este curat, cred ca vin mai ales clientii din zona, eu pana acum nu stiam de el. Portiile nu sunt enorm de mari, sunt gandite exact cat sa te saturi.A vazut ca are si o micuta terasa, deci vara e loc si de o bere sub umbrelute.

Preturile sunt ok, 7 lei o shaorma sandvis, 10,5 lei una la farfurie, frigaruile cu cartofi plus sos tzatziki comandate de mine era 13 lei (era un nume grecesc, nu mai tin minte cum ii ziceau ei in meniu), sucurile in jur de 3 lei, iar un Becks era 3,5 lei. Mai era si pizza in meniu, cam 13 lei o pizza de 32 de cm, dar nu a incercat nimeni, deci nu ma pronunt.

Si acum sa trecem la pozele cu mancarea, pentru ca vorbesc de la sine. Eu va recomand localul, e bun mai ales pentru ca nu pare a fi foarte aglomerat, deci daca prinzi un week-end full in oras, stii unde poti incerca sa gasesti un loc liber!

Fotografii restaurant Souflaki Iasi

P.S: Clatitele cu ciocolata sunt delicioase!

Recomandă

8 Comentarii

  1. au pizza vegetariana tare buna, este plina de cartofi, da ati citit, pizza cu cartofi – acolo este cea mai naspa pizza care poate exista.

  2. Acolo am mancat cea mai buna pizza ever!
    Ofera si camere de cazare si vreausa spun ca sunt chiar dragute si la preturi decente.

    Recomand acest local cu caldura..Pacat ca nu fac livrari la domiciliu…

  3. au cea mai buna pizza din oras! Incercati-o,merita!…si eu nu am vazut cartofi in nici un sortiment.Au pliante in care scrie ce contine fiecare pizza.

  4. E un restaurant care merita tot respectul. Eu si prietenii mei suntem de parere ca au cea mai buna pizza din oras. Preturi bune, mancare buna, si un loc dragut.

  5. respect pt acest local, si doresc sa mentionez ca mancarea greceasca e f. sanatoasa,uleiul de masline, branza feta si multe altele…..TRY IT OUT !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *