fbpx

Stagii de practică internaționale pentru studenții din Iași

Unul din regretele mele din timpul facultății este că nu am apucat să plec afară pentru studii și practică, să văd cum se învață în alte țări, cum se lucrează și ce mentalități sunt acolo. Normal că erau programe de studii și practică, dar cum eu lucram full-time ar fi fost cam greu să las totul baltă și să plec. Țin minte că eram invidios pe colegii care erau in AIESEC, plecau și se întorceau cu multe povești despre oamenii și locurile pe care le-am vizitat.

De aia cred că dacă sunteți studenți în Iași vă va interesa știrea asta: în perioada 12 – 30 martie 2012, AIESEC Iași oferă studenților posibilitatea de a merge într-un stagiu de practică internațional, având oferte de practică în companii, organizații și ONG-uri din peste 100 de țări, unde vă puteți specializa pe un anumit domeniu de activitate. Prin campania “Live a new experience! Go international!” participanții pot beneficia de stagii de practică în mai multe domenii:

  • dezvoltare personală (Global Community Development Program)
  • management (marketing, HR, comunicare, managementul proiectelor, etc.)
  •  tehnologie (web development, software development, mobile application development)
  •  educație

Dacă vreți mai multe detalii despre stagii, eu zic să intrați pe www.aieseciasi.ro  sau să mergeți la sediul organizaţiei, în corpul B al Universităţii Al. I. Cuza, din Iași, sala B 606,  până pe 30 martie, ora 8 a.m.

E o ofertă tentantă dacă vreți să vă schimbați perspectivele și să învățați lucruri noi, pentru a nu rămâne după facultate cu întrebarea: cum ar fi fost dacă mergeam …?

Recomandă

2 Comentarii

  1. Ma bucur ca ai scris acest articol. Pot sa spun ca o experienta AIESEC internationala te schimba pentru totdeauna.
    Am avut 2 internship-uri datorita AIESEC unul in Germania/Darmstadt de 6 luni si unul de 1 an in Belgia/Brussels. Best time of my life.

    Am cunoscut atat de multi oameni faini din atat de multe tari, am avut ocazia sa lucrez la 2 companii mari (UL si Electrolux). Incercati pentru ca e o experienta unica!

  2. Perfecta dreptate. Mi-a adus aminte de :”I don’t want to achieve immortality through my work. I want to achieve it through not dying.”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *