fbpx

Telefonul de la miezul noptii

ceasPovestioara de mai jos se intampla cam acum un an. Era intr-o vineri, ora 12 si ceva noaptea. Dormeam cu tot cu pat, dupa o saptamana extenuanta. Eu cand dorm, dorm inconjurat de tehnologie:

  • Laptopul pe masuta lui, unde il las seara. Cine stie, poate nu am somn sau imi vine vreo idee geniala in somn si trebuie sa o public rapid pe blog pana nu dispare inapoi in lumea viselor.
  • Camera foto pe birou, aproape de pat. Nu vreau sa ratez ocazia de a fotografia vreun caine urland, o mica bataie in cartier, o cearta de la o masina parcata aiurea, o ploaie cu gheata.
  • Ultimul, dar nu cel din urma, telefonul mobil pe noptiera, langa pat. Pentru ca il folosesc si pe post de ceas desteptator, mp3-player, camera foto de urgenta, nu doar ca telefon.

Revenind, era trecut de 12 noaptea. Eu eram in lumea viselor. Suna telefonul. Buimac, dau sa inchid alarma, insa nu era ce credeam. Cineva ma suna. Cum nu prea am dusmani care sa ma streseze la telefon cu valoarea lor, raspund:

El: Buna seara, ma scuzati ca va deranjez, de la firma de hosting va sun.

Eu (in gandul meu zic WTF): Buna seara.

El: Avem o mica problema cu blogul dvs, cineva va floodeaza!

Eu: Ok si?

El: Pai vrem sa va oprim blogul pentru cateva ore si am sunat sa va anuntam inainte.

Eu: Ok, multumesc de telefon.

Oricat de deranjat am fost de telefonul dat la ora aceea tarzie, am ramas impresionat de firma de gazduire web. Sa ma sune pentru a ma anunta ca imi opresc putin blogul mi se pare culmea politetii in hosting. De aceea folosesc in continuare serviciile lor, pentru ca isi respecta clientii. Voi ce aventuri la gazduit ati avut pana acum?

Prin acest articol particip la concursul “Aventuri la Gazduit”. Detalii pe blogul Top Level Hosting.

Recomandă

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *