fbpx

Umblă vorba prin State că Twitter va introduce o funcție similară cu Top Stories de pe Facebook, prin care vor să afișeze cele mai importante tweeturi atunci când un utilizator accesează serviciul, pentru ca acesta să nu fie nevoit să verifice toate mesajele. Momentan a apărut în aplicația pentru smartphone-uri, dar probabil o vom vedea și în aplicația web.

twitter-top-stories

Eu înțeleg că vor să crească timpul petrecut de utilizatori pe Twitter și să facă serviciul mai accesibil pentru cei ce îl descoperă acum, să semene mai mult cu Facebook, dar s-ar putea ca fanii harcore să fie deranjați de funcția asta, dacă va fi implementată automat. Dacă o vor include ca o opțiune separată e ok, doar să nu îmi afișeze mie cele mai relevante tweeturi.

Unul din atuurile principale ale Twitterului este simplitatea, faptul că intri și vezi mesajele postate în ordinea cronologică, nu pe baza unui algoritm. Dacă și asta dispare…

Detalii

3 Comentarii

  1. Sper să fie doar ca o opțiune… Ar fi chiar enervant. Eu una folosesc twitter fix pentru ordine cronologică..acum dacă iar va decide un algoritm ce să citesc și ce informații mă interesează(cum se întâmplă pe facebook) devine neinteresant pentru mine… Și-așa fac un experiment fără facebook timp de 14 zile :))

Lasă un comentariu