Tricoul optzile.ro

A ajuns in sfarsit la Iasi,  multumesc sheepses.ro pentru ajutor, tricourile arata foarte bine!

Optzile.ro - Recomandari pentru timpul liber
Optzile.ro - Recomandari pentru timpul liber

In plus ii urez Postei Romane faliment placut pentru ca cei de la OP11 nu vroiau sa imi dea coletul. Motivul? Nu aveam trecut pe el numele complet din buletin si ei afirmau ca poate sunt altcineva. De asta fug toti de voi, pentru ca in loc sa va adaptati la necesitatile clientilor voi ati ramas legati de niste proceduri tampite si sunteti indoctrinati de vremuri demult apuse. Cine naiba ar mai fi dat aproape 200 lei pe un colet fara sa stie ce este in el?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
6 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Mihaela

Am patit si eu acelasi lucru la posta. Scria pe aviz doar numele de familie si primul nume, al doilea nu. Si de aia ziceau ca in mod normal nu ar trebui sa-mi dea banii (ca eu asteptam bani). Dar mi i-au dat. Bine,la tine era vorba de dat bani si nu vroiau:)

Vlad Gidea

Dar cate tricouri ai luat?

cipoc

cand le dai cadou?:D

Marius Sescu

Stai putin sa prinda vechime, astea sunt la fel ca vinul.

Andreea

eheee, sa va spun eu povesti cu Posta romana, mi-au scos peri albi de 2 ani, de cand lucrez cu ei. Mai nou am ajuns sa le fac treaba (pentru care sunt platiti!). Ma duc la posta, ma injura pe sub barba (e o doamna mai de la tzara, da ochii peste cap imediat ce ma vede) si ma pune sa notez pe plic ce ar trebui sa noteze ea (greutatea coletului + de copiat restul informatiilor pe care le-am scris deja pe eticheta ca deh, asa cere regulamentul8O + sa lipesc nusht ce abtibild cu Posta romana, de parca ar… Citește tot »

trackback

[…] https://www.mariussescu.ro/2009…..optzilero/ […]