fbpx

www.tuborg.ro este primul site realizat 3D, cu tehnologiile Papervision si Action Script 3, care reproduc ideea de perceptie tridimensionala si de miscare in spatiu.

Flash-ul e depasit, cel putin pentru mine, ca user. Atunci cand intru pe un site, nu am rabdare sa stau sa astept sa se incarce pagina, ca sa fiu asaltat dupa aceea cu sunete, efecte, culori, animatii s.a.m.d. Vreau informatia de pe site, cat mai rapid si cat mai simplu cu putinta. Dar poate eu sunt mai special, mai pretentios, imi plac doar lucrurile simple.

Voua va plac site-urile in flash? Da sau nu?

8 Comentarii

  1. Pai site-ul se adreseaza tuturor utilizatorilor sau doar alora care au banda de 10 mb si calculatoare la 20 de milioane ? 🙂 Oricum e naspa .. simplu si la obiect arata mai bine, parerea mea.

  2. Ce informatie ai vrea sa gasesti pe site-ul lor ? Hai sa fim seriosi. S-a mai discutat si pe alte bloguri pe aceasta tema. Un site html nu si-ar fi avut loc in acest caz….Cand o sa gasesti un blog sau orice alt site care detine multe informatii, etc atunci sa comentati dar la un site pentru Tuborg, nu stiu ce firma de haine, etc ….

  3. Trebuie sa faci diferenta intre un sait de informatii si unul de prezentare.

    Daca iti plac lucruri simple nu inseamna ca esti mai pretentios. Dimpotriva. Poti spune asta cand poti percepe lucrurile sofisticate.

  4. Cred ca multi nu fac diferenta intre site-uri de online publishing si site-uri pentru clienti din dif indsutrii, cum e asta de bere… Fratilor, blogul ne duce in groapa, crede Remus !

Lasă un comentariu