fbpx

Un viitor blogger vrea sa intre in lumea Internetului

12 Comentarii

 1. :)) Asta are impresia ca, daca tu si Dany bagati id-ul lui in lista voastra de mess, o sa intre in “lumea internetului”? :))

 2. Ines – in lumea lui da, cam asta crede. Desigur, dupa ce ii va stresa pe toti cu: Un nou clip senzational, extraordinar, numai pe miamtrassieublog.blogspot.com

 3. Hey, nu e cazul sa faceti misto de el. Chiar daca o fi vreun viitor cocalar sau poate un mare blogger eu zic sa-l incurajati cumva. Explicatii ce inseamna sa intri in “lumea internetului”.

 4. Mi-ai adus aminte de o stire de anul trecut. Pro TV. Un sat uitat de lume. Primarul aduce internet in sat. Toata lumea adunata in fata Primariei, in haine de Biserica.

  Reporterul intreaba pe cineva:
  – Ce asteptati aici?
  – Apoi sa vina internetul.
  – Dar stiti ce este internetul?
  – Apoi o fi o lume mai buna

 5. de stiam eu la 12 ani ce oportunitati sunt cu netu eram in top300 capital acum. e bine ca e diferit fata de restu copiilor care nu stiu altceva decat cs si alte vrajeli.

 6. Eu zic ca sunteti nasoi sa radeti de “copilul adult”. Ati uitat ca o fetita mai mica decat el cu doar un an, e suficient de “apta” sa fie mama la 11 ani?
  Desigur, el vrea sa intre pe internet c-a auzit de o profesoara marfa din Zalau, care lucreaza tutoriale in familie… [ala negru din clip, de respira greu, era tac-su! ]

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *