Ursus si Valentin Vasilescu-cine are de castigat?

De cateva zile, putem vedea la TV spotul de mai jos. Acest clip se inscrie in seria Povestilor de succes prezentate in reclamele anterioare (mai tineti minte spoturile cu organizatorul de petreceri si cel cu aviatorul?), care au fost realizate tot de Publicis.

Singura diferenta este ca aceasta reclama are la baza o poveste reala, Valentin Vasilescu fiind cel mai tanar coordonator de cascadori din Romania si primul roman membru din Taurus World Stunt Academy, o institutie ce ofera titluri onorifice ca recunoastere a inaltului standard profesional in cascadorie. (Am cautat pe Google, pana acum habar nu aveam cine era.)

Si asta ma duce la dilema mea! Este buna asocierea? Adica nu neg, Vali Vasilescu este un cascador notoriu, dar cati dintre noi stiam asta? Pana si in spot sunt prezentate mai multe detalii biografice, pentru a sti cine este el cu adevarat!
In aceste conditii, nu imi este clar daca URSUS se promoveaza cu ajutorul lui Vali Vasilescu sau el isi promoveaza numele prin intermediul spotului Ursus. 🙄

Personal, cred ca Vali Vasilescu a avut numai de castigat, notorietatea Ursus depasind-o cu mult pe a lui. Voi ce spuneti?
Cine a castigat mai mult din aceasta asociere?
Sa nu uit, pentru cei care nu stiu despre ce e vorba, clipul, care este foarte reusit!

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
3 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
adi

mmm, eu as zice ca e una din rarele situatii “win-win”. da, fara indoiala Valentin Vasilescu a avut de castigat de pe urma promovarii pe fata a propriei persoane. insa si Ursus are de castigat: spotul in sine, tematica fiind rar intalnita in Romania si, poate mai important pozitionarea. Cum? Ar fi putut foarte bine sa ii puna pe Prigoana, pe Alina Plugaru sau mai stiu eu pe cine sa afirme ca ei inainte de culcare toarna 2 beri pe gat si… li se punea eticheta de “pr0n promoters”. Asa, o sa zici: baieti de treaba mah astia de la… Citește tot »

Marius Sescu

Erau obligati sa faca asta, practic si clipurile anterioare mergeau pe ideea de eroism, nu pe scandal si vedete false, cum e pe la noi.
Dar ai dreptate, poate fi “win-win”!

cius

Ce nu se stie este ca vali nu bea alcool,nici macar bere 🙂 !