fbpx

Teoretic spotul promovează precizia sistemului de direcție de pe camioanele Volvo. Practic lumea îl reține doar pe Van Damme cu al său șpagat. Sunt curios dacă devine virală reclama.

RECOMANDĂ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
10 comentarii. Tu ce părere ai?
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Ionut Danifeld
16 noiembrie 2013 13:41

Reclama deja a devenit virala. Volvo, a inceput o intreaga campanie “cool” de promovare a noului feature. Mai este si aia cu CEO-ul si cu Charlie soricelul si cu balerina.

Sunt niste pioneri, in a transforma un produs neatractiv, intr-un produs atractiv.

Ionut Bajescu
16 noiembrie 2013 14:25

L-am vazut deja, a doua cea mai bestiala reclama vazuta 🙂

Eduard
Eduard
17 noiembrie 2013 18:21

Acum astept sa vad un spot si cu Chuck Norris.

elena
18 noiembrie 2013 15:05

e virala daca si mircea badea a repus spagatul lui in functiune! :))

akbar
akbar
22 noiembrie 2013 01:41

Campania e începută de mult timp, nototietatea a adus-a teaser-ul (nu făceau până acum așa ceva) și, logic, numele actorului. Că până acum au fost făcute cu indivizi mai puțini cunoscuți. Inclusiv de muncitori sau de șeful de la Volvo, care a stat spânzurat în aer vreo 2 ore când s-a făcut filmarea (The Hook) Cea mai mișto și mai riscantă mi se parea cea cu cordelina, când Faith Dickey (cine-i asta?!) a trecut de pe un camion pe altul. O mică observație: în video-ul cu Van Damme, camionul din stânga e mult mai scurt decât cel din dreapta. Nu?… Citește tot »

trackback
19 decembrie 2013 18:10

[…] râdă, că sunt prea serioși și se supără din orice, TNT face o glumă bună plecând de la viralul cu Van Damme. Mi-a plăcut că au abordat bloggerii cu sinceritate și umor, cred că și-au făcut intrarea cum […]

trackback
25 septembrie 2014 17:56

[…] e la fel de tare ca viralul Volvo cu Van Damme, dar reclama e clar făcută pentru online și cred că va […]

trackback
6 decembrie 2015 08:01

[…] Să vedem, ce am putea face noi, Volvo, pentru a ne promova camioanele noastre, să arătăm cât de rezistente sunt. Nu e un subiect ușor de vândut publicului larg. Vedete am avut deja, nu cred că mai ține faza cu Van Damme. […]

10
0
Lasă un comentariux
()
x