Video: Povestea unui semn

Filmul de mai jos a castigat Short Film Online Competition la Cannes 2008. Este un film despre puterea cuvintelor, si cum ne fac ele sa vedem viata altfel. Si pentru ca deja am incarcat prea mult prima pagina, o sa il pun dupa jump.

Merita neaparat urmarit. E uimitor cum doua fraze diferite pot spune acelasi lucru, dar din doua perspective total diferite.

With a stroke of the pen, a stranger transforms the afternoon for another man in this emotionally stirring short film by Alonso Alvarez.

Historia de un Letrero

P.S: La polul opus, daca trece vreo ruda a lui Becali sau vreun Poponet pe aici, poate ar fi interesati sa afle ca a aparut un spot de prezentare pentru Lamborghini Gallardo LP 560-4

Recomandă prietenilor!5
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Andrei Monciu
Vizitator

is moale mah daca m-o emotionat video-ul? chiar a meritat sa castige, e ceva deosebit.

Marius Sescu
Vizitator

Nu esti moale, esti om.

trackback

[…] Un film regizat de Alonso Alvarez Barreda in 2007. Povestea unui semn (THE STORY OF A SIGN): [via] Etichete: Alonso Alvarez Barreda, Cannes 2008, Mr. W, Short Film Online Competition, spot Daca […]

mail1
Member

Nu scrie ceva doar sa fie scris … detaliile fac diferenta (si in afaceri). Omul din videoclip parea om de afaceri de success, deci stia asta foarte bine.

trackback

[…] film despre puterea cuvintelor « Ia uitati aici ce frumusete […]