Wazzup, chat de la Neogen

Poti scrie cu wazzup tot ce vrei sa afle instantaneu prietenii tai de pe neogen. Wazzup accepta posturi de maxim 400 caractere inclusiv link spre articolul de pe blog sau site propriu. Perfect pentru blogeri si promovare personala.

De aici

Mi se parea normal sa apara si chatul Neogen, am impresia ca chiar si cei de la Facebook vor sa introduca chatul in reteaua lor. Aaa, de fapt l-au introdus deja, la inceputul lui aprilie.

Facebook Chat
Facebook Chat

Wazzup asta ar putea fi “perfect” daca l-ar vedea utilizatorii. E inca in BETA, scrie mare, dar eu nu il vedeam nici impuscat pe site daca nu citeam postul din link. Stiu, si la Facebook e tot asa, doar ca Facebook mai are ceva in plus: toolbarul, chestia aia lunga cu linkuri pe ea care apare in partea de jos a paginii si arata cati prieteni sunt online, ca le poti trimite mesaje etc.Nici macar un link nu a inserat Neogenul pe undeva ca sa se prinda si utilizatorii cu ce se mananca chatul asta.

Chiar si Metropotam s-au prins cum se integreaza chatul corect in pagina. Hai Neogen, adaugati si toolbarul, poate se prind userii de pe Neogen ca exista chatul asta si mai creste numarul de afisari pe pagina.

Recomandă prietenilor!2
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

Am testat serviciul, mi-am exprimat parerea asupra lui, cu bune si rele, daca am avut ocazia. A doua zi am primit invitatia la Blogaria. Seara vad lansarea Wazzup, de unde e al doilea citat -https://www.mariussescu.ro/2009/05/wazzup-chat-de-la-neogen/. Daca puneai linkul catre post si daca citeai tot ce am scris, observai ca am mentionat pe un ton ironic ca “chiar si cei de la Facebook vor sa introduca chatul in reteaua lor. Aaa, de fapt l-au introdus deja, la inceputul lui aprilie.” cu

concurs_concurs2001
Member

buna…am   si eu o intrebare;)

dc nu pot sa intru si eu pe chatul   neogen.ro

am tot incercat si imi da deconectare

daca poate cnv sa ma ajute

multumesk anticipat:*