Webcam-uri live din Iasi

Sunt dezamagit ca nu am gasit decat 3:

La Palat cred ca se vede cel mai bine. Pacat ca nu este nici o camera pe Stefan cel Mare in zona parcului, in Copou, in Pacurari la intrarea in Iasi. Poate alta data, in alte vremuri.

P.S: daca stiti si alte camere web live din Iasi lasa-ti linkul in comentarii.14 Comentarii

  1. ¨P.S: daca stiti si alte camere web live din Iasi lasa-ti linkul in comentarii.¨
    Asta e din ciclul “trimite-ți o captură de ecran cu eroarea care vă apare” – de la RDS
    Ținând cont că sunt GRATIS, e ok. Ce voiai să vezi, străzile pline de zăpadă?

  2. pacat ,dar mai ales rusine edililor,ca al 2 oras din romania,CAPITALA CULTURALA A TARII,cu atitea centre,sa aiba citeva web-cam-uri de toata jalea atit ca amplasament cit si ca obiective.arata panarama aia de hotel unirea,cu arhitectura stil coreea de nord,si dincolo,o imagine cu o camera asezata intr-un weceu din incinta hotelului moldova si pe deasupra cu o cirpa de sters pe holurile hotelului,prezentata chipurile de ziarul national.si cind te gindesti ca orase din romania,neinsemnate din orice punct de vedere,au cite 7-8 si chiar 10 web-uri,chiar ca-ti vine sa iei cu parul edilii cei mai corupti si puturosi din romania.

  3. pacat ,dar mai ales rusine edililor,ca al 2 oras din romania,CAPITALA CULTURALA A TARII,cu atitea centre,sa aiba citeva web-cam-uri de toata jalea atit ca amplasament cit si ca obiective.arata panarama aia de hotel unirea,cu arhitectura stil coreea de nord,si dincolo,o imagine cu o camera asezata intr-un weceu din incinta hotelului moldova si pe deasupra cu o cirpa de sters pe holurile hotelului,prezentata chipurile de ziarul national.si cind te gindesti ca orase din romania,neinsemnate din orice punct de vedere,au cite 7-8 si chiar 10 web-uri,chiar ca-ti vine sa iei cu parul edilii cei mai corupti si puturosi din romania.

  4. Cei de la Digi sunt de toată jena. Dau imagini cu Casa Pătrată,  când Iașul are atâtea monumente istorice minunate. Din Ardeal sunt numai imagini frumoase, iar in Moldova au găsit o clădire cu arhitectura comunista.

Știu că abia aștepti să îmi spui că nu am dreptate: