fbpx

Windows 8 – prezentare video

Chiar azi, pe 13 septembrie, are loc o conferință în California unde este prezentat noul sistem de operare. Pe Mashable găsiți un articol updatat în timp real cu informații legate de Windows 8, toți participanții primesc tablete Samsung cu acest OS instalat. Sper că le va ieși pasiența, să realizeze un sistem de operare ce poate fi utilizat atât pe tabletele cu touchscreen cât și pe calculatoarele cu tastatură și mouse, asta e provocarea pentru a menține cota de piață într-o lume unde cuvântul tabletă e pe buzele tuturor.

windows 8

Îmi place că Windows 8 va boota în 8 secunde dacă ai un hard-disk cu SSD , că va avea opțiunea de Refresh fără a da restart calculatorului, îmi place interfața curată, aerisită (își mai amintește cineva cum arăta Windows 3.1?).

Da, abia aștept să îl instalez și eu, cel puțin pentru teste. Un clip video cu sistemul de operare la lucru pe o tabletă Samsung în continuare.

Update: Download Windows 8 Developer Preview

Recomandă

3 Comentarii

 1. Din ce am citit eu lucrau la Windows 8 încă dinainte de lansarea Windows 7, deci nu cred că se pune problema de amestec. E ciudată încercarea lor de 2 în 1, dar până nu îl testez personal nu mă pronunț.

 2. Descarca Windows 8 chiar acum. Gratuit! Foloseste-l gratuit pana pe 11 martie 2011.
  Pentru vreo 2 zile o sa-l descoperi.. pentru ca este diferit fata de ceea ce stiai.
  O sa te miri rau de felul in care vei fi obligat sa interactionezi cu el. Ai rabdare insa, iar rabdarea iti va fi rasplatita.
  Este absolut bestial. Dupa ce iti dai seama cum au gandit noul spatiul de lucru … o sa spui .. sunt geniali!
  Te face sa uiti complet de toata concurenta in sistemele de operare de pana acum.
  Mai mult, tot ce merge pe Windows 7 merge si pe Windows 8. Pot exista unele probleme de drivere.. in special de imprimanta.. dar merita incercat! Se instaleaza … fulgerator… unde la 15 minute cred! Cel mult!
  Clar – este cel mai bun produs Microsoft de cand au inceput firma.
  Il testez de vreo 14 zile pe calculatorul meu (vechi de vreo 3+ ani!, dar 2 Gb RAM si am mai pus un stick vechi de 4Gb) si merge atat de bine incat – o spun clar!, n-am crezut niciodata ca o sa vad un calculator care sa se miste atat de rapid.
  Mergi pe wall-ul meu pentru linkul de descarcare (gaseste linkul pentru Microsoft – Windows Metro Style Apps Developer Downloads)> Dupa instalare mergi la chestia aceea verde numita //Build!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *