2 ani de Gearbest: reduceri la gadgeturi, 400 de dolari în puncte cadou și un Xiaomi Redmi Note 3

Cei de la Gearbest au anunțat că vor da drumul peste 2 zile și un pic unei promoții cu ocazia celor 2 ani de la lansare.  Încă nu apărut toate reducerile, dar văd că vor avea smartphoneuri decente pe la 70 de dolari reduse de la 150, plus action cam-uri, tablete ieftine și un concurs cu premii, premiul cel mare fiind un Xiaomi Redmi Note 3.

Note 3 arată foarte bine, față de Note 2 pe care l-am testat eu s-au mai schimbat câteva lucruri – carcasa metalică și finisare mai bună,  senzorul de amprentă, bateria mai mare de 4000 mAh, deși m-a dezamăgit faptul că au scos suportul pentru carduri microSD, ai doar memoria internă de 16 sau 32 GB.

În perioada promoției comenzile plătite prin Paypal beneficiază de încă 3% reducere.

Nu m-am prins exact care e faza cu concursul activ până pe 24 martie, Cake picking game, practic în funcție de banii cheltuiți deja sau pe care îi veți cheltui pe Gearbest primiți niște puncte, puncte care vă oferă posibilitatea de a alege mai multe felii de prăjitură. În spatele unei felii pot fi un număr de puncte, echivalentul a maxim 400 de dolari dacă sunteți norocoși, sau puteți câștiga chiar un Note 3. Vreți mai multe șanse? Trebuie să faceți mai multe cumpărături.

Eu am cumpărat mai multe chestii de pe Gearbest, de regulă prostioare ieftine, e important să știți că au depozite și în China și în Europa, și prețurile diferă un pic între ele. Dacă comandați din China peste 10 dolari plătiți și TVA la vamă, peste 150de dolari se adaugă și taxele vamale, dacă comandați din Europa plătiți doar transportul.

Ultima dată m-am supărat pe ei, cumpărasem un modulator FM cu bluetooth din depozitul chinez care nu a venit nici după 2 luni (l-a făcut pierdut Poșta Română, le urez faliment rapid), dar cei de la Gearbest mi-au trimis încă un modulator plătind doar 2 dolari transportul, deși aveau doar confirmarea mea că nu a venit produsul. Și l-au trimis din depozitul european, a ajuns în 7 zile la mine.

Am povestit mai multe în clip despre modulatorul FM, e util dacă vreți muzica de pe alte gadgeturi în mașină, fără fire.

Voi ce gadgeturi mai cumpărați de la frații noștri chinezi? 🙂

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
4 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Dan

Alternativa e eBay. Esti protejat 100% in caz nu iti ajunge pachetul.

Sorin

As dori ceva mai multe detalii, si daca se poate chiar si pregatit un articol separat pe tema cumparaturilor de pe eBay. Pentru evitarea TVA-ului folositi eBay.de sau alte eBay-uri europene ?!