3 cu iPhone 6S

Pe lângă cele 13 milioane de 6S vândute în prima săptămână de la lansare, mie mi se pare interesant faptul că de când au lansat iPhone 6, Apple a vândut în total un număr de 183.17 milioane de telefoane iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s și iPhone 5c, numerele pentru septembrie ce includ iPhone 6S urmează să apară în curând. Da, nu se mai vând smartphone-uri la fel de intens pentru că toți încep să le aibă, dar în perspectivă, Apple a vândut cu doar 4 modele mai mult decât restul producătorilor de telefoane cu Android sau Windows, care au zeci de modele în ofertă.

iPhone 6S pe roz sau rose gold, cum îi zic ei. Bravo Apple. Se va vinde în draci la doamne și domnișoare.

Merită upgrade-ul? Dacă aveți iPhone 4 sau 5 da, sunt schimbări majore. Dacă aveți iPhone 6 doar dacă îl prindeți la o ofertă foarte bună sau vreți neapărat cele mai noi tehnologii, cum ar fi 3D Touch-ul.

Se pot face deja precomenzi la Vodafone, Orange și Telekom. Vodafone face lansarea oficială în noaptea de pe 8 pe 9 octombrie în magazine, La Orange și Telekom știu ca va fi disponibil în magazine de pe 9.

Să nu uit, mișcarea cu blocarea reclamelor pe iOS arată la cine este controlul asupra reclamelor afișate pe mobil. La producătorii de telefoane. Nu cred că vom vedea așa ceva prea curând pe Android, deoarece Google nu are nici un interes să își taie sursa de venituri, dar regulile jocului se schimbă, mai ales că petrecem tot mai mult timp consumând conținut pe mobil.

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
4 Comentarii
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Roman24online
Bogdan Ciubotaru

consumerism…si sa nu uitam de Apple trend “ce, n-ai iphone? inseamna ca n-ai smartphone…”