fbpx

E sâmbătă, deci ne uităm la virale. Mai jos sunt câteva clipuri video și imagini pe care trebuie să le vedeți, ce au fost distribuite intens în rețelele sociale săptămâna asta și mi-au atras atenția.

The Hobbit: An Unexpected Journey – Official Trailer 2 [HD]
Ultimul trailer pentru The Hobbit a apărut acum două zile și deja se apropie de 300.000 de vizualizări. Filmul va ajunge în cinematografe pe 14 decembrie, mai multe detalii pe www.thehobbit.com. Dacă sunteți fani Lord of the rings trebuie să îl vedeți.

Mars Curiosity Descent
Tehnologia ne permite să vedem coborârea robotului Curiosity pe Marte în full HD, din intimitatea casei noastre. Nu e uimitor?

Unde dai crește
O imagine distribuită intens pe Facebook săptămâna asta, de la Radio Republika Verde. Sper că sesizați ironia.

Cum a fost salvată biblioteca orașului Troy
Nu e viral ca număr de vizualizări, dar clipul e foarte interesant, prezintă strategia abordată de un grup de locuitori din Troy pentru a schimba percepția concetățenilor despre biblioteca municipală, care era pe cale să fie închisă.

RECOMANDĂ
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
Abonează-te
Anunță-mă
guest
4 comentarii. Tu ce părere ai?
Ultimele
Primele Top voturi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Manuel Cheta
Manuel Cheta
22 septembrie 2012 10:25

Ude dai, creste e cea mai tare :))

Razvan
22 septembrie 2012 21:46

The Hobbit si Unde dai creste sunt geniale 🙂

George Ginghina
23 septembrie 2012 03:59

Trailerul de la “The Hobbit” da, este interesant. Totusi, avand in vedere ca nu am fost deloc interesat de seria Lord of the rings (nu mi-au placut, pur si simplu) e fix “meh” pentru mine. Filmuletul de pe Marte este absolut GENIAL, iar ad-ul de la faina Baneasa mi-a provocat un zambet ca sa fiu sincer cu tine. Treaba cu biblioteca m-a lasat indiferent…

Rus Bianca
24 septembrie 2012 12:58

Toate sunt bune. The Hobbit pentru ca are multi fani dupa Lord of the Rings, aia cu aluatul e ingenioasa, cu Marte, spectaculoasa, dar cea mai inventiva este cu adevarat cea cu Biblioteca! Bravo lor! Asta da campanie de salvare a cartilor!

4
0
Lasă un comentariux
()
x