fbpx

Aplicații online: încercați Airtime pentru apeluri video cu prietenii de pe Facebook

Aplicația Airtime a fost lansată în vară. Nu am văzut foarte multe discuții despre ea în online-ul românesc, dar mi se pare foarte utilă dacă vrei să efectuezi apeluri video către prietenii de pe Facebook. Gândiți-vă la Skype, dar fără a instala alte softuri pe calculator, e suficient să intrați pe site și să permiteți accesul aplicației la contul vostru de Facebook. Ulterior veți vedea o listă cu toți prietenii care sunt online și cu care puteți avea conversații video. Normal, aveți nevoie de webcam și microfon la calculator.

O altă facilitate a aplicației este posibilitatea de video chat cu persoane necunoscute, dar care au interese comune cu ale voastre, sau posibilitatea de a discuta cu persoane din zona în care locuiți ori persoane pe care nu le știți, dar cu care aveți prieteni comuni pe Facebook. Gândiți-vă la Chatroulette, dar fără maniaci care apar dezbrăcați în fața calculatorului și alte aspecte care au dus la decăderea serviciului. În fond, nimeni nu vrea să își pună în pericol identitatea, amintiți-vă că identificarea în aplicație se face pe baza contului personal de Facebook.

Pe scurt, puteți folosi aplicația pentru a descoperi oameni noi, dar cel mai important, puteți avea conversații video cu prietenii de pe Facebook fără alte softuri instalate pe calculator, direct în browser.

Ați încercat Airtime?

Recomandă

3 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *