fbpx

Aad’s Place, Iasi

Restaurantul Aad’s Palace se afla in Iasi, in Supercopou pe B-dul. Carol I, nr.48, langa BRD
Telefon : 0232274374

Restaurantul Aad’s Place ofera o gama larga de sortimente atat cu specific olandez cat si din alte bucatarii traditionale. Clatitele sunt specialitatea casei (pretul lor incepe de la 4 RON si sunt foarte delicioase, deci merita) dar si pizza si shaorma sunt destul de bune avand in vedere si raportul calitate-pret. Prima oara cand am intrat am ramas placut surprins de skif-ul (un fel de kaiac) prins de tavan si de morile de vant in miniatura care te intampina inca de la intrare. Avand specific olandez, restaurantul este intesat cu peisaje “made in olanda”, de la traditionalele mori de vant la vestitele lalele. Nici drapelul national nu lipseste din ambianta restaurantului. Din cate mi-am dat seama patronul este un patriot convins. Am avut ocazia sa ii cunosc (sot si sotie) chiar la un meci Olanda – Romania, insa nu prea ne-am inteles (slab cu limba romana)
Despre servire pot spune ca este ireprosabila, chiar de nota 10, comanda vine la timp , poate chiar mai repede, totul este proaspat si se prepara sub privirea ta. Fetele care servesc sunt extrem de amabile si dragute si astfel se creeaza o atmosfera foarte placuta.

Aad’s Place vine cu o oferta bogata de retete traditionale pline de rafinament si imaginatie.
Cat despre preturi, eu cred ca sunt destul de bune avand in vedere ca o shaorma nu depaseste 9 lei iar pizza 13 lei. O portie de cartofi taranesti cu snitel nu depaseste 13 lei.
Ca sa trecem si la partea cea mai intersanta cea mai ieftina bere este 3,5 lei, in general preturile sunt accesibile. Poti bea si vin la carafa si poti vedea meciurile intr-un cadru foarte caracteristic (locatie obisnuita sa adune suporteri).

Ca sa nu uit, la final dupa nota de plata esti servit cu bomboane sau mentosane, un procedeu tipic olandez destul de interesant si in acelasi timp bine vazut de catre clientela.

Concluzie: Servire ireprosabila, mancare foarte buna, preturi numai bune pentru studenti, spatiu nefumatori, TV Plasma si o ambianta adecvata tuturor…

Program:
Luni-Sambata : 9 – 24
Duminica : 10 – 24

Facilitati:
– wi-fi
– aer conditionat
televizor
– spatiu nefumatori

Recomandă

15 Comentarii

  1. […] Daca esti prima data pe blog, iti recomand sa te abonezi prin RSS Feed sau email pentru a fi la curent cu ce scriu. Mersi pentru vizita!Gasiti la Restaurantul Aad’s Palace, in SuperCopou. Aveti un review complet facut de Viorel, cu tot cu fotografii, pe Optzile – Recomandari pentru timpul liber. […]

  2. Draga editorule,

    Nu exista “se merita” in limba romana. Nu stiu daca tu esti initiatorul proiectului (si atunci ti-as recomanda sa angajezi oameni mai cititi) sau esti un colaborator al site-ului, destul de bun pentru targetul lui, de altfel. Ma rog, probabil ideea este sa resuscitezi papilele gustative, nu sa dai lectii de gramatica. E pacat insa, sunt multi oameni care stiu sa scrie si, in locul vostru, n-as iesi in lume cu asemenea texte sleampete.

  3. Denisa nu fi rea. E destul sa spui unde e greseala si corectez eu 🙂
    Problema este ca exact cei care stiu sa scrie si critica nu posteaza articole.
    Cred ca am mai spus ca nu suntem profesori de romana ci simplii muritori.
    Tu cand ne trimiti un aricol? 🙄

  4. Oricat de mult mi-as dori, nu pot sa recomand nici Aad’s place… Ptr mine, la un restaurant, cel mai mult conteaza atmosfera. La Aad’s place, atmosfera e de cantina, cu mult fum si mirosul specific. Daca vreti sa va “piara” tot cheful, luati ceva la pachet si veti fi loviti de sictirul bucatarilor de la “bucataria fast food”. Era sa uit: merita sa mergeti o singura data, sa vedeti caiacul de pe perete, in cazul in care mai este.

  5. Ultima data cand am fost m-am luat la cearat cu chelnerita…ne-a gresit comenzile…mi-a adus o clatita rece, ceea m-a super iritat, si pe deasupra mai era si aroganta…deci servcirea nu e ireprosabila…da, preturile sunt acceptabile, si va pot recomnda peach special ca desert (piersici coapte cu inghetata si banane), dar depinde de bucatar ca se mai schimba reteta de la data la data ;))

  6. Asta cu schimbatul retetelor este boala grea peste tot. Mergi undeva sa mananci o anumita chestie si ai surpriza sa primesti cu totul altceva. Este de-a dreptul durero 😛 s

  7. Denisia, iti dau dreptate: si eu sunt uneori enervat de greseli de acest gen dar esti prea dura in a o semnala. Greseala pe care o vad eu peste tot este aceea cu au murit x oameni datorata unui cutremur. Sau au fost daramate x case multumita unui dezastru natural.
    Gabi, un raspuns excelent (ca si atitudine) tine-o tot asa.

  8. No, Aad’ s ăsta e nasol. N-am ce face cu un prieten și mă duc. Am mai fost, acum ceva timp (8 luni, nu mai știu) și-mi zice el: “Ia hai până în Copou”

    Acolo:

    Se fumează și sus și jos
    Servirea e tristă. N-am văzut zâmbet pe fața plinuțelor de acolo deloc. Și cred că le-ar fi stat bine.
    De altfel, meniurile erau deja pe masă, la etaj 😀
    Dacă stai la etaj ai ocazia să te bucuri de zgomotul făcut de prăjirea clătitelor.
    Clătita, așa cum o știam acum ceva timp, nu mai e. S-a dus, probabil, credincioasă fiindu-i bucătarului care o prepara.
    Am avut neplăcerea să înfulec o chestie insipidă cu salam și un fel de ardei sau brânză. Fără condimente pe masă.

    Altfel zis: un loc de nerecomandat. Eu mă bucur, s-a mai golit lista cu un reper.
    Clătitele costă maxim 15 lei aia de (fi) 24. Nu face.
    Zisei, într-o vreme se mânca bine acolo. Sau binișor. Acum, aș recomanda doar dușmanilor localul ăla. :mrgreen:

  9. Nu stiu daca mai exista, eu nu mai calc pe acolo de 2 ani. Ultima data am fost cu mai multi prieteni si toti am facut o minuntata toxinfectie alimentara, evident de la clatite. Nu recomand, decat daca vreti sa petreceti o zi la urgente.

  10. Nu stiu cum de mai are clienti ! Am facut greseala sa incerc un meniu, ceva simplu : ciorba de legume si legume sote. Mizerabile !!! Nici la o cantina muncitoreasca de pe vremuri nu se oferea asa ceva. Erau legume din pungi congelate, aruncate in apa, unde au stat probabil doar 10 min la fiert. Pastaile erau amare si tari, mazarea si porumbul de asemeni nefierte. Rusine patronilor !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *