fbpx

E interesantă noua ofertă lansată de RCS-RDS – Digi Mobil Optim, chiar dacă va mai dura până când compania devine un concurent serios pentru ceilalți operatori telecom. Noile abonamente pleacă de la 2 euro cu TVA inclus, pentru care primești apeluri nelimitate în rețeaua Digi, pe fix și mobil, plus 200 minute naționale și internaționale pe fix, plus internet mobil nelimitat, primii 0,5 Gb de trafic fiind la viteze 3G. Sms-urile sunt tarifate cu 3,72 eurocenți, dar dacă ai internet mobil nelimitat mă îndoiesc că te ve mai chinui să trimiți sms-uri.

abonamente-mobile-ieftine-digi

În primul rând, cei de la RCS-RDS au înțeles că lumea nu mai este interesată de minutele în rețea. Oferi 5000 de minute în rețea? Cui îi pasă, acum toți vor minute naționale și cât mai mult trafic de date, nu degeaba și-au cumpărat smartphone-uri. Deci dacă vrei să atragi clienți de la concurență asta trebuie să oferi.

În al doilea rând mulți spun că mai au de lucru cu acoperirea, semnalul e slab dacă nu ești în orașe sau pe drumurile naționale. Nu știu care e calitatea convorbirilor pe mobil, dar la internetul mobil semnalul e aceptabil, am un stick pentru internet mobil de la ei de backup și l-am mai folosit ocazional. Da, dacă ești într-un sat ascuns sau pe vârful muntelui s-ar putea să ai probleme cu semnalul, dar trebuie să ne raportăm și la tarifele percepute, nu?

În condițiile în care cea mai ieftină opțiune decentă de apeluri voce și internet mobil, indiferent că e pe Prepay sau abonament, pleacă de la 7-8 euro, mă aștept ca noile abonamente să atragă destui clienți, mai ales cele până în 5 euro, segmentul sensibil la preț.

Vouă cum vi se par noile abonamente mobile Digi, v-ați face unul?

RECOMANDĂ
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   

11 Comentarii

 1. Da, mi-aș face.

  Eu mi-am luat un stick de la ei, iar SIM-ul l-am pus în tabletă și, în București, la metrou semnalul Digi bate la fund semnalul Orange și Vodafone. Pentru mine Cosmote nu există, e pentru săraci și ciobani :))

  • Fiecare operator telecom are o altă strategie, în funcție de consumatorii pe care vrea să îi atragă. Problema la Digi e că nu știu cât timp vor putea susține prețurile astea, am impresia că vor să vândă în viitorul apropiat și lucrează la creșterea numărului de clienți.

   • Să vândă? Nu cred, ungurul pare mult prea ambițios ca să vândă acum.

    Aș zice că e pur și simplu un răspuns natural. Când creșterea nu mai e atât de puternică pe segmentele pe care ești lider, ataci concurența.

    Plus că lupta se duce acum către servicii integrate te TV+Internet+Telefonie

    • Eu nu sunt adeptul serviciilor integrate. S-ar putea ca internetul unui operator să fie bun, dar televiziunea și telefonia nu. Plus că e mai bine să nu am toate ouăle în același coș, dacă operatorul are probleme nu mă trezesc brusc fără net, cablu si telefon simultan.

 2. Intradevar oferata este una mai mult decat atragatoare, mai mult ca sigur se va investi si in infracstructura…

 3. Oferta e buna, problema la ei e semnalul.
  Vor ajunge Mb cum au ajuns si “unitatile/impulsurile in minute, de ordinul miilor la toate retelele.

 4. Cat de curand cred ca-mi deschid si eu un abonament de 2 EUR. suma este una tolerabila si, practic, se aduna 10 lei la abonamentul deja pe care il am. minutele nationale o sa fie de folos, cat mai ales pachetul de date. daca gasesc ceva atractiv pe piata de smartphone+abonament la ei, poate ma incumet sa renunt la cha cha dupa doi ani in care l-am forjat la maximum:)

Lasă un comentariu