fbpx

Zilele trecute vorbeam cu un amic despre pasii in deschiderea unei afaceri in Romania. Ok, sa spunem ca ai o idee buna, ai si un plan de actiune, dar ce te faci atunci cand bugetul tau este zero? Renunti si te multumesti cu statutul de umil angajat, desi ai putea fi propriul tau sef?

O alternativa ar fi gasirea de investitori dispusi sa finanteze ideea ta. Alta ar fi obtinerea de fonduri europene. Daca esti pe punctul de a deschide o afacere si doresti sa aflii mai multe despre cum se conduce o afacere si cum se obtin finantari te va interesa Conferinta Finantare.ro, organizata in Iasi pe 4 iunie. Taxa de participare este de 120 lei, dar puteti obtine reduceri in functie de anumite criterii. Mai multe despre inscriere si reduceri AICI.

Lista participantilor il include si pe Filipe Carrera. Cred ca e un eveniment util pentru antreprenori dar si pentru managerii care vor sa invete mai multe despre gestionarea unei afaceri.

Ma incanta ca se realizeaza tot mai mult evenimente in Iasi, evenimente pe teme constructive, care ajuta mediul de afaceri si dezvoltarea regionala. Sper doar ca trendul asta sa se mentina pe tot parcursul anului.

Lasă un comentariu