fbpx

Airbites: De ce nu abonamente flexibile?

Ieri Airbites a lansat oficial la Iasi noua oferta, printr-o conferinta de presa la care au fost chemati si bloggerii din Iasi. Nota zece pentru initiativa, ar fi ideal de urmat si de catre alte companii, care au pretentia ca sunt “one step ahead”.

Serviciile oferite de companie si prezentate:

  • Select TV, ipTV televiziune pe calculator, ce ofera posibilitatea de a vizualiza canalele TV si pe calculator, fara tunner, pachetul Select Free fiind gratuit pentru cei care au abonamente la Internet cu viteza de minim 3 Mbps. Practic este vorba de televiziune prin Internet, accesibila si pe televizorul clasic printr-un receptor.
  • abonamentele la internet, care incep de la 20 RON/luna si ofera viteza in retea de pana la 100 Mega si in Internet de pana la 512 Kbps, pentru Speedway Select.
  • telefonie prin internet, cu abonamente incepand de la 5 RON, si poate fi accesat de la orice calculator conectat la Internet, nu doar de acasa.
  • Gazduire si backup, care ofera posibilitatea de a salva online informatiile importante, primii 6 Giga fiind gratuiti.

Cuvantul de ordine al prezentarii a fost flexibilitatea serviciilor. Pe o piata in care suntem fortati sa ne incadram in oferte standard, Airbites vine cu oferte flexibile, care permit selectarea vitezei la Internet, alegerea canalelor TV urmarite si a modului in care vorbim la telefon. In consecinta, platim exact ceea ce consumam, iar configuratia poate fi modificata lunar. Dar mai bine il las pe Dan Schipor, director general Airbites, sa va explice viziunea Airbites asupra Internetului, telefoniei si cablului TV!

Am facut si cateva fotografii, pe care le-am mixat intr-un colaj destul de interesant, as spune eu.

Completare: Stiu si eu de problemele care au existat la Airbites, in perioada in care au fost preluate retelele de cartier si tranzitia spre o retea centralizata nu era incheiata. Dar totusi, care provider de Internet este perfect? Important de retinut este ca Airbites se adapteaza nevoilor actuale ale clientilor, vin in intampinarea acestora, iar daca vor gestiona eficient si in timp util feedback-ul primit de la clienti, aceasta noua filozofie abordata se va dovedi castigatoare.

P.S: Revin cu un articol cu fotografii ale fetelor de la conferinta Airbites.

Recomandă

3 Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *