fbpx

Tinerii harnici și frumoși care votează doar pe Facebook

Știu, tinerii nu au cu cine să voteze, sunt dezamăgiți, dar anul ăsta chiar au fost excepții, în multe orașe erau partide noi sau candidați independenți care chiar vroiau să facă treabă. Din păcate, tot electoratul în vârstă a influențat alegerile locale.

Bine că ne activăm pe Facebook, dar în rest stăm la grătare și bere rece, că e greu să mergi 5 minute să apeși ștampila. Bravo tineri faini, mulțumim că ați stat acasă, ciocul mic de acum, să nu vă plângeți că țara e de kkat încă 4 ani.

varsta-alegeri-locale2016 (2)

varsta-alegeri-locale2016 (1)Da, trebuie mai ieșim din bulă, să nu stăm doar pe internet, realitatea din teren e alta. Și să avem grijă ce votăm în toamnă.

Cât despre alegerile locale în Bacău și Iași, unde chiar eram interesant de subiect, rămâne valabil ce am scris pe Facebook:

#bacau: Cosmin Necula, nu te amăgi, ești primarul a 18.634 de locuitori din cei 165.962 aflați pe listele electorale. Te-au votat 34,14% din cei 34,69% care au mers la vot, deci 11,22% din populatie. Atât.

#iasi, idem: Chirica a luat 46,8% din 33,68%, mai exact te-au votat 48.057 din cei 304.816 cu drept de vot, deci 14,80% dintre ieșeni. Atât.

Dar Bravo PSD, v-ați luat primăriile înapoi. Eu merg la muncă, trebuie să plătească cineva toate pomenile electorale pe care le-ați promis.

Recomandă

8 Comentarii

  1. chiar nu inteleg, pentru care motive sunt dezamagiti acestia? ca nu gasesc joburi de 1000 euro cu zero aptitudini? ca nu pica lapte si nu curge miere? si-au castigat locul in societate? ce stiu sa faca, mai exact?

    • Tehnocrații sunt ok din punctul meu de vedere, au scuturat stupul cu albine care acum încep să înțepe, de asta apar atâtea mizerii legate de combinațiile cu statul pe care noi doar le bănuiam. Dar dacă au doar 3 luni la dispoziție și partidele blochează toate inițiativele lor nu vor putea face mare lucru. sistemul se apără.

  2. In Timisoara prezenta la vot a fost slaba. Dar daca te uiti pe facebook la comentarii toti se dau viteji. E nasol pentru ca avem si noi de suferit, astia care ne-am “sacrificat” 3 minute cat sa punem o stampila.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *