Anker PowerCore+ 20100 USB-C review – o baterie externă pentru cei care călătoresc mult

Am avut tot felul de baterii externe, și de la frații chinezi, și din astea de la branduri faimoase, dar cam toate erau de 5000-6000 mAh maxim, și mă lăsau fix când aveam nevoie mai mult de ele, plecat pe undeva. Așa că zilele trecute după ce mi-am făcut temele am comandat o baterie externă cu o capacitate imensă, Anker PowerCore+ de 20100 mAh, cu încărcare pe USB-C, e 240 lei la PC Garage, cu transport gratuit inclus. Poate încărca simultan trei dispozitive, atât pe cele două ieșiri USB cât și prin portul USB-C. Și e foarte fain să știi că poți umbla două zile pe drumuri fără a avea nevoie de o priză.

Anker e mama bateriilor externe prin State, sunt foarte apreciate, modelul ăsta îl găsiți și pe eMag la 238 lei, dar se mai adaugă transportul 12 lei, bateria fiind vândută de East Com, importatorul oficial Anker la noi. De ce nu vor ei să ofere transportul gratuit la comenzi peste 200 de lei nu știu.

Puncte tari la Anker PowerCore+, 20100 mAh, 6A, 2x USB, 1x USB-C:

  • Vine cu 3 cabluri de conectare și încărcare: USB la USB-C, USB-C la USB-C, USB la micro-USB, deci practic poți conecta orice dispozitiv la ea. Anker recomandă să folosești cablurile lor pentru a încărca bateria
  • E foarte solidă, am senzația că o pot folosi și ca armă albă, dar sper să nu fie cazul.
  • Încarcă 3 dispozitive simultan, de exemplu poți încărca GoPro-ul și 2 telefoane.
  • Capacitatea reală e undeva pe la 70% din totalul promis, lucru normal ținând cont de pierderile de energie, diferențele de amperaj etc – poți încărca minim de 4-5 ori telefonul.
    Poate încărca cu maxim 3A prin portul USB-C sau la maxim 2.4 A prin cele două porturi USB, practic sunt 6V care se împart între cele 3 porturi.
  • Nu are fast charge, dar are PowerIQ si VoltageBoost, tehnologii Anker.
  • Eu am încărcat-o în 8 ore și ceva complet folosind un încărcător rapid de la Huawei Mate 10 Pro, bateria externă cred că mai avea 10-15% în ea. Cu cablul din cutie conectat la laptop nu am testat încă.

Puncte slabe – din punctul meu de vedere (pun intended), singurul dezavantaj e că are 454 de grame, nu e chiar ușoară, dar când știi că arunci batonul în rucsac și scapi de grija prizelor eu zic că merită. Abia aștept să o supun la chinuri prin deplasări.

Dacă vreți un powerbank bun care să vă încarce mai multe dispozitive simultan timp de câteva zile vă recomand jucăria asta – Anker PowerCore+, 20100 mAh, 6A, 2x USB, 1x USB-C

Recomandă prietenilor!4
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
claudiu.lichi
Vizitator

Anker 26800 mAh, cca 220 RON ….
Nu are USB-C, si are 2 celule in plus fata de 21000, deci e mai greu.
https://www.pcgarage.ro/baterii-externe/anker/powercore-26800-mah-48a-3x-usb-black-tehnologia-poweriq/

Cristian
Vizitator
Cristian

Salut. Mi-a placut review-ul, foarte obiectiv. Pe site-ul celor de la eastcom.ro transportul e gratis pt cumparaturi mai mari de 79 lei.