Nu lăsa pentru vară aerul condiționat pe care îl poți monta acum

Observ pe internet ceva entuziasm legat de sosirea primăverii, în sfârșit am scăpat de hainele groase, s-au deschis terasele, putem să ieșim la plimbare seara. Ce mai, e super distracție, nu? Nu vreau să vă stric prea tare entuziasmul, dar dacă stați într-o țară cu variații mari de temperaturi, adică România, poate ar fi cazul să vă gândiți de pe acum la cumpărarea și montarea unui aparat de aer conditionat. În vreo 2 luni o să trecem de la 20 de grade la 40, și nu eu voi fi cel care se plânge de conspirația mondială prin care toți instalatorii vin să monteze dispozitivele dătătoare de răcoare la 3 luni după ce le-ai comandat.

Eu sunt un caz super fericit acum, acasă nici măcar nu avem nevoie de aparate de aer condiționat, apartamentul e poziționat pe nord-est, cu umbră dimineața și seara în camere, 20 de grade în timpul zilei, în cel mai rău caz se încălzește balconul pe la 30 de grade.

Totuși, am stat și la etajul 4 din 4, cu acoperiș din tablă, era un deliciu vara, fără aer condiționat, simțeam cum mi se scurge inteligența prin transpirație.

Și partea cea mai tare este că toți ăștia care acum se gândesc la concedii, la mare și soare, peste 2 luni vor căuta ofertele de aer condiționat și vor miorlăi că instalatorii nu vin domle, oricât le-ai da, sunt oamenii răi…

Și totuși, cum ar fi dacă ne-am gândi din timp la astea, ca să evităm perioada de vârf?

Dacă sunteți din București sau împrejurimi cei de la Alexir Decor, din linkul de mai sus, nu doar că vând aparatele de aer condiționat, cu garanție și toate cele, dar ți le și montează acasă în maxim 48 de ore de la primirea comenzii, și fac asta de peste 20 de ani, pe lângă oferirea de service, revizii, igienizări sau încărcare cu freon pentru AC. Umblă vorba prin târg că nici banii nu ți-i iau în avans, ci doar după ce montează totul.

Evident, montarea în 48 de ore e valabilă acum, nu pe 15 iulie, când toată țara vrea răcoare.

La voi cum e vara, rezistați fără aer condiționat?

Recomandă prietenilor!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   

1
Comentezi și tu ceva?

avatar
  Abonează-te  
newest oldest most voted
Notify of
Andrei
Vizitator
Andrei

Doua aparate in apartament, si prin august parca tot mai trebuie ceva aer conditionat. Viata in oras, o distractie continua…